Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat Belediye Plevnespor, 2024-2025 sezonu taraftar forma tanıtım lansmanı yapıldı. Dün (Çarşamba) Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde yapılan lansmana Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Ahmet Akcan, Genel Sekreter Abdullah Akbaba, Medya ve İletişim Yetkilisi Bekir Atılgan ve basın mensupları katıldı. T K T B1822"İstanbul'da Umduğumuzu Bulamadık, Tokat'tan Destek Görüyoruz"
Toplantıda konuşan Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı Ahmet Akcan, İstanbul’da bekledikleri desteği bulamadıklarını, ancak Tokat’taki iş adamları ve esnaflardan önemli ölçüde destek aldıklarını belirtti. Akcan, “İstanbul’a gittiğimizde belirli hedeflerle gitmiştik, fakat maalesef beklediğimizi elde edemedik. Orada umduğumuz desteği bulamadık ve neredeyse hiçbir şey elde edemeden geri döndük. Ancak Tokat’ta değerli iş adamlarımızdan ve esnaflarımızdan destek gördük, her şey şeffaf bir şekilde ilerliyor. Kombine bilet satışlarından yaklaşık 9 milyon 100 bin lira topladık. Allah herkesten razı olsun, destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

"Transferlerimizi Hocalarımızın Taleplerine Göre Yaptık"
Transfer süreci hakkında da bilgi veren Akcan, “Yaklaşık 45 milyon lira transfer bütçemiz oldu. Hocamızın listesine yazdığı her futbolcuyu aldık, alamadığımız hiçbir oyuncu olmadı. Geçen seneden kalan futbolcumuz yoktu, çünkü hepsi tek yıllık sözleşmeyle oynuyordu. Bu yıl transfer konusunda bazı zorluklar yaşadık. Geçen sene 600 bin liraya imza atan bir oyuncu bizden 5 milyon lira istedi. Ancak bu talepleri karşılamadık. Kulübümüzün ve Tokatlı hemşerilerimizin çıkarlarını gözeterek hareket ettik.” ifadelerini kullandı.

Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti Sivasspor kafilesi Konya’ya gitti

"Tüm Halkımızı Amasyaspor Hazırlık Maçına Davet Ediyoruz"
Tokat Belediye Plevnespor Genel Sekreteri Abdullah Akbaba, Pazar günü saat 15:30’da Amasyaspor ile oynanacak hazırlık maçı hakkında bilgi vererek, “Tüm halkımız davetlidir. Takımımızı tanımak isteyen herkesin orada olmasını arzu ederiz. Yeni sezona yeni formalarımız ve yeni bir heyecanla başlayacağız. Tokat’ta yaşayan iş insanlarının desteğiyle kombine satışlarında rekor bir seviyeye ulaştık. Hepsine yönetim kurulu olarak minnettarız.” dedi.

Forma Satışlarında Yeni Dönem
Medya ve İletişim Yetkilisi Bekir Atılgan, taraftar formalarının satışına dair detaylar vererek, “Forma satışımızla ilgili belirlediğimiz fiyat, yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği 1.000 TL’dir. Bu formalar tamamen bağış adı altında satışa sunulacaktır. Satın almak isteyen taraftarlarımız, Denizbank şubesindeki Tokat Belediye Plevnespor resmi hesabına belirlenen tutarı yatırabilirler.” şeklinde konuştu. Ayrıca, formaların başka bir yerde satışının kabul edilmeyeceğini belirten Atılgan, bu tür durumlarla karşılaşılması halinde gerekli yasal süreçlerin başlatılacağını ifade etti.

Sosyal Medya Uyarısı ve Maçlara Giriş Düzeni
Bekir Atılgan, son dönemde sosyal medyada kulübün resmi hesapları dışında yapılan paylaşımlara dikkat çekerek, bu paylaşımların iyi niyetle yapılmış olabileceğini, ancak hukuki sorumluluk doğurabileceğini söyledi. Atılgan, “Plevnespor’un yönetim kurulu ve resmi basın yayın organları dışında, gazeteciler haricinde kendi sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan kişiler için lig başlamadan önce bir uyarıda bulunmak istiyoruz. Hukuki süreç başlatılacaktır.” dedi.

Maç giriş düzeniyle ilgili de bilgi veren Atılgan, kombine bilet satışlarından dolayı kapalı tribüne girişlerin bilet satışı şeklinde olmayacağını, kombine bilet alan taraftarların kendi koltuklarına oturacağını belirtti.

Yeni Forma ve Stand Açma Planları
Toplantıda, taraftar formalarının stadyumda yapılacak hazırlık maçında tanıtılacağı ve stand açma planlarının olduğu açıklandı. Belediye başkanının uygun bir yer bulmasını beklediklerini belirten Atılgan, “İnsan trafiğinin yoğun olduğu bir yerde stand açabilirsek, formalarımızı satışa sunacağız.” ifadelerini kullandı.

Tokat Belediye Plevnespor taraftarlarının, yeni sezonda takımlarına olan desteklerini esirgememeleri ve forma alarak kulübe katkıda bulunmaları çağrısı yapıldı.

Editör: Mustafa Işık