Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) kampüsünde, AFAD Başkanlığının 100 bin arama ve kurtarma personeli hedefleri doğrultusunda teorik ve uygulamalı eğitimlerin ikincisi düzenlendi. Tokat İl AFAD Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bu eğitime, üniversitenin akademik ve idari personelinden oluşan gönüllü arama ve kurtarma ekibi katıldı.Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (3)Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (2)Eğitimler, öncelikle teorik bilgilerle başladı ve ardından TOGÜ kampüs alanı içerisindeki deprem eğitim sahasında uygulamalı olarak devam etti. Katılımcılara, afet durumlarında arama ve kurtarma ekiplerinin yapması gerekenler ayrıntılı bir şekilde aktarıldı.

Olası afet durumlarına karşı hazırlıklı olmak amacıyla verilen bu eğitimler, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde devam edecek. Eğitimlerin, hem teorik hem de pratik olarak gerçekleştirilmesi, katılımcıların afet durumlarına karşı daha bilinçli ve donanımlı olmalarını hedefliyor.

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz" Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz"

Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (4)Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (6)Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (5)Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (7)Togü Kampüsü'nde Afet Eğitimlerinin İkincisi Gerçekleştirildi (8)

Editör: Mustafa Işık