Haber: Mustafa Işık

Tokat Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları başladı! Tokat Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları başladı!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, yıl sonu etkinliği düzenleyerek öğrenci ve personeline keyifli anlar yaşattı. Fakülte binasının arkasındaki bahçede gerçekleştirilen etkinliğe öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler katıldı.Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (3)Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (2)Etkinlik kapsamında canlı müzik, hediye çekilişleri ve çeşitli sportif faaliyetler düzenlendi. Katılımcılar, yılın yorgunluğunu atarak eğlenceli vakit geçirdi.

Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (5)Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (6)Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Balcı Yüce, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Bir yıl boyunca öğrencilerimiz yoğun bir şekilde eğitim aldılar. Öğrencilerimizin, gelecek yıl eğitim öğretim hayatlarına daha iyi bir şekilde girmeleri için özellikle öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda yılsonu etkinliği düzenledik. Diş hekimliği mesleği özellikle motivasyon gerektiren bir meslek olduğu için bizler de öğrencilerimizin taleplerini karşılıksız bırakmadık. Fakültemiz öğretim üyesi ve aynı zamanda Dekan Yardımcımız Dr. Öğr.Üyesi Meryem Şahin hocamıza bu etkinliğe öncülük ettiği için teşekkür ediyorum.” dedi.

Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (7)Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (8)Yıl sonu etkinliği, müzik dinletisi, sportif faaliyetler ve ikramlarla sona erdi.Togü Diş Hekimliği Fakültesi'nde Coşkulu Yıl Sonu Etkinliği (4)

Editör: Mustafa Işık