Şu anda yarıştığını Kim milyoner olmak ister deki hiçbir sorunun cevabını bilmeden hiçbir joker kullanmadan tüm soruları atıp tutturarak 5 milyon liralık ödülü kazanma ihtimali nedir? ? Kim Milyoner 8 Eylül 2024 Pazar günü başlayan Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Kayra Özyar'a sorulan 200 bin liralık yarışma sorusu ve cevabı. Her Pazar günü saat 20:00'da ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Oktay Kaynaca'nın sunumu ile yeni bölümüyle karşımızda. Her hafta ilgi çekici sorularla karşımızda olan Kim Milyoner Olmak ister bu hafta da şaşırtıcı sorularla karşımızda.

Kayra Özyar Aytekin Kimdir?

23 yaşında olan Kayra Özyar, Hollanda'da doğmuş ve Hollanda'da yaşıyor. Rotterdam Erasmus Üniversitesinde, Ekonometri, Finans ve Uluslararası Yönetim alanlarında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Kayra Bey, yarışmadan kazanacağı ödül ile eğitim hayatında zorlanan öğrencilere burs vermek istiyor.

Tokatlı bestekâr Nimet Aktekin kanseri müzikle yendi! Tokatlı bestekâr Nimet Aktekin kanseri müzikle yendi!

Kim Milyoner Olmak İster Sorusu ve Cevabı

Milyoner sorusu: Şu anda yarıştığını Kim milyoner olmak ister deki hiçbir sorunun cevabını bilmeden hiçbir joker kullanmadan tüm soruları atıp tutturarak 5 milyon liralık ödülü kazanma ihtimali nedir?

A:
B:
C:
D:

Cevap: D şıkkı

Kaynak: HABER MERKEZİ