Haber: Mustafa Işık (Özel Haber)

23 yaşındaki stoper oyuncusu Alican Özer, yoğun antrenman programıyla yeni sezona hazırlanıyor. 15 Temmuz 2001 doğumlu olan ve Tokatspor altyapısından yetişen genç yetenek, yeni sezon için antrenmanlara başladı. Tokatspor, Erbaaspor ve Alanya Kestelspor gibi takımlarda başarılı sezonlar geçiren Özer, yeni sezon öncesinde formda kalmak için çalışmalara devam ediyor.Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (7)Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (6)

Tokatlı futbolcu, Uzunburun’daki Adnan Çiçek Spor Tesisleri’nde 2 gün antrenman yapıp 1 gün dinlenerek yoğun bir program uyguluyor. Sabah saat 6-7 arasında koşu, core, dayanıklılık, koordinasyon ve kuvvet egzersizleri yapan Özer, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için elinden geleni yapıyor. 23 yaşındaki stoperin gelecek sezon nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz" Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "Tokat ve Kırşehir Kardeş İller, İyi Bir Oyun İzleteceğiz"

Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (5)Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (4)Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (3)Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (2)Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (1)Stoper Oyuncusu Alican Özer, Yeni Sezona Hazırlanıyor (8)

Editör: Mustafa Işık