Eskişehir'de yaşayan Özen ailesi, acı bir haberle yıkıldı. Kayseri'de eğitim uçuşu sırasında şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in şehadet haberi, Eskişehir'deki baba ocağına ulaştı. Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen, 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanlığından kalkan SF-260D tipi eğitim uçağının düşmesi sonucu vatan için şehit düştü.  Peki, Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, evli mi, çocuğu var mı? İşte detaylar...

Kayıp Narin Güran Soruşturmasında Kritik Gelişme: Korkulan oldu! Kayıp Narin Güran Soruşturmasında Kritik Gelişme: Korkulan oldu!

Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen kimdir?

Eskişehir'de ikamet eden baba Mehmet Yüksel Özen'e verilen şehadet haberi, aileyi derin bir acıya boğdu. Şehit Özen'in annesi Zarife Özen'in yıllar önce vefat ettiği belirlendi. İzmir'de bulunan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli olan şehit, eğitim uçuşları için Kayseri'ye gitmişti. Evli ve 9 yaşında bir kız çocuğu babası olan Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in cenazesi, yarın ikindi namazını müteakip Eskişehir Hava Şehitliği'nde toprağa verilecek. 

Özen ailesinin 3 çocuğundan biri olan şehidin ağabeyi de bir Hava Pilot Albay olarak görev yapıyordu. Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in vatan için verdiği kahramanca mücadele, tüm yakınlarını ve sevenlerini derinden üzdü. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir neferi olarak görev yapan ve milletine hizmet etmekten gurur duyan şehidin ebediyete uğurlanması, yürekleri dağladı. 

Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen, vatan için canını feda eden kahraman bir asker olarak anılmaya devam edecek. Türkiye, bu fedakarlık ve özveriyle hizmet eden kahraman evlatlarına minnettarlığını her zaman hissettirecek. Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Muhabir: Esengül İşleroğlu