Haber: Mustafa Işık

AFAD DUYURDU: Çanakkale ( Ege Denizi) açıklarında korkutan deprem! AFAD DUYURDU: Çanakkale ( Ege Denizi) açıklarında korkutan deprem!

TravelShop Turkey organizasyonu kapsamında, Amerika, Avustralya, Hindistan, Malezya, Brezilya ve Singapur'dan gelen yabancı tur rehberleri, Zile'yi ziyaret etti. Zile'ye gelecek turistlerin rota planlaması için ön inceleme yapan rehberler, ilçemizi yakından tanıma fırsatı buldu. Zile, 6 Ülkeden Tur Rehberlerini Misafir Etti (2)Murtaza Kalender'in Organizasyonu ile Kapadokya'dan Zile'ye
TravelShop Turkey CEO'su Murtaza Kalender tarafından organize edilen yabancı kültür turları, Kapadokya ve Hattuşa üzerinden Zile'ye ulaştı. Zile'deki turu tamamladıktan sonra Tokat'ta yer alan Silk Road Museum Hotel'de (Deveciler Hanı) konaklayan tur grubu, bölgenin turizm potansiyelini yerinde gözlemledi. Zile’ye gelen turlar, bir Zile şirketi olan Zela Tur tarafından taşındı.Zile, 6 Ülkeden Tur Rehberlerini Misafir Etti (3)Başkan Sargın: "Zile, Turizmde Bir Dönüm Noktasında"
Zile Kalesi'nde gerçekleştirilen karşılama, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve yetkililer hazır bulundu. Başkan Sargın yaptığı açıklamada, "Zile artık bir dönüm noktasında. İnşallah burayı bir turizm merkezine dönüştüreceğiz. Turizm altyapısı anlamında bazı eksikliklerimiz var, ancak bunları imkanlarımız ölçüsünde tamamlamaya çalışıyoruz." dedi. Zile, 6 Ülkeden Tur Rehberlerini Misafir Etti (4)Turizmde Umut Veren Gelişme
Bu ziyaret, Zile'nin turizmdeki potansiyelini artırma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İlçenin doğal ve kültürel zenginlikleri, yabancı tur rehberlerinin ilgisini çekerek gelecekte daha fazla turistin Zile'yi ziyaret etmesine olanak sağlayacak.Zile, 6 Ülkeden Tur Rehberlerini Misafir Etti (6)Zile, 6 Ülkeden Tur Rehberlerini Misafir Etti (5)Zile, 6 Ülkeden Tur Rehberlerini Misafir Etti (7)

Editör: Mustafa Işık