2024 Yılı General Maaşları Ne Kadar? 2024 Yılı General Maaşları Ne Kadar?

İddialara göre, Narin’in amcası Salim Güran’ın aslında biyolojik babası olabileceği ileri sürülmüştü. Yapılan DNA testlerinin sonuçları, bu iddiaları çürüttü ve Narin'in biyolojik ailesinin bilinen ailesiyle aynı olduğunu ortaya koydu.

DNA Testleri İddiaları Çürüttü

Narin Güran’ın kaybolmasının ardından 19 gün sonra cansız bedeni Tavşantepe Mahallesi'nde bir dere kenarında çuval içinde bulundu. Olay sonrasında gözaltılar yapıldı ve Narin’in DNA’sının bulunduğu araca sahip olan amcası ve köy muhtarı Salim Güran, tutuklandı. Bununla birlikte, Narin’in amcasının aynı zamanda babası olabileceği iddiaları soruşturmayı derinleştirdi. Bu iddiaları doğrulamak amacıyla, Narin’in annesi ve babasından DNA örnekleri alındı. Test sonuçları, Narin'in biyolojik ailesinin, bilinen ailesiyle aynı olduğunu kesin olarak gösterdi.

Olayın Arka Planı

Narin Güran, 21 Ağustos’ta kaybolmuş ve yapılan aramalar sonucunda cesedi bir çuval içinde bir dereye atılmış halde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden biri, muhtar Salim Güran’ın kendisine Narin’in cansız bedenini verdiğini ve cesedi dereye atması karşılığında 200 bin lira teklif ettiğini itiraf etti. Şahıs, cesedi bir çuvala koyduğunu ve üzerine taş koyarak dereye attığını söyledi.

Şüpheler ve İlişki İddiaları

Soruşturma sırasında Narin’in amcası ile annesi arasında bir ilişki olabileceği ve bu durumu Narin’in fark etmiş olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Ancak yapılan DNA testleri, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve Salim Güran’ın Narin’in babası olmadığını kesinleştirdi. Soruşturma halen devam ediyor.

Muhabir: Haber Merkezi