İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın yaptığı açıklamaya göre, günlerdir aranan küçük kızın cansız bedeni jandarma ekipleri tarafından bulundu. Narin’in cesedi, bir dere yatağında çuvalın içinde tespit edildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, X (eski Twitter) hesabından yaptığı açıklamada, "Narin kızımızın maalesef cansız bedeni bulundu. Narin'e Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Olayın Detayları Ortaya Çıkıyor

Narin Güran, 21 Ağustos tarihinde Kuran kursuna gitmek için evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bunun üzerine ailesi kızlarından haber alamayınca güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu. Jandarma ve diğer ekiplerin de katılımıyla bölgede geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen Narin’den bir süre haber alınamadı.

MHP, Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Adım Atıyor! MHP, Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Adım Atıyor!

Arama çalışmaları devam ederken, Tavşantepe Mahallesi’ndeki köye giriş ve çıkışlar güvenlik güçleri tarafından kontrollü hale getirildi. Narin'in cansız bedeni bir dere kenarında, çuval içinde bulundu. Olay yerinde savcı ve jandarma ekipleri tarafından detaylı incelemeler başlatıldı. Küçük kızın cesedi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Aile Üyeleri Soruşturma Kapsamında

Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili açılan soruşturmada aile üyelerinin de şüpheli olarak gözaltına alındığı öğrenildi. Kızın 18 yaşındaki ağabeyi E.G. gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakılırken, amcası S.G. tutuklandı. Kızın DNA’sının amcanın aracında tespit edilmesi üzerine S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Savcılık tarafından yürütülen soruşturmanın detayları incelenmeye devam ediyor. Olayla ilgili daha fazla bilgi, otopsi sonuçlarının ve soruşturmanın ilerlemesiyle netlik kazanacak.

Türk Halkı Yasa Boğuldu

Sekiz yaşındaki Narin Güran’ın ölümü, sadece ailesini değil, tüm Türk halkını yasa boğdu. Küçük kızın kaybolmasının ardından yapılan geniş çaplı arama çalışmaları boyunca umutla beklenen haber maalesef acı bir sonla sonuçlandı.

Editör: Haber Merkezi