Müzik dünyasının en sevilen isimlerinden İngiliz şarkıcı Adele, hayranlarını üzecek bir sağlık haberiyle gündeme geldi. "Easy On Me", "Hello", "Someone Like You" ve "Rolling in the Deep" gibi şarkılarıyla geniş kitlelerin kalbinde taht kuran Adele, nadir bir su bakterisinin yol açtığı sağlık sorunları nedeniyle kısmi işitme kaybı yaşadığını açıkladı. Adele, tedavinin zorluklarına dikkat çekerek, kulağındaki ağrının şiddeti nedeniyle "Kulağımı birkaç kez kesip atmak istedim" ifadelerini kullandı.

Tokat, Türkiye Kart için Geri Sayıma başladı Tokat, Türkiye Kart için Geri Sayıma başladı

"Doğumdan Daha Kötüydü"

Las Vegas konserleri sırasında, nadir görülen bir su bakterisinin neden olduğu kulak enfeksiyonu geçiren Adele, bu süreçte yoğun ağrılar çektiğini belirtti. Konuşmalarında, yaşadığı acıyı "Doğumdan daha kötüydü" sözleriyle tarif eden ünlü sanatçı, yanlış tedavi süreci nedeniyle yaşadığı zor günleri de dile getirdi. Adele, enfeksiyonun getirdiği ağrının dayanılmaz olduğunu ve bu süreçte kulağını kaybetme düşüncesinin aklından geçtiğini açıkladı.

"Sol Kulağım Artık Sağır"

Adele, bu acı verici deneyimden sonra kısmi işitme kaybıyla baş etmeye çalıştığını belirtti. Sol kulağının kısmen sağır kaldığını söyleyen ünlü sanatçı, yaşadığı süreci paylaşarak hayranlarını bilgilendirdi. Bir yandan müziğe olan bağlılığına devam eden Adele, sağlık durumuna rağmen sahnelere çıkmayı sürdürdü. Hayranları ise sevilen sanatçıya geçmiş olsun mesajları yağdırdı.

Muhabir: Esengül İşleroğlu