Mine Gümüşkaya isimli bir kişi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Türk Milletinin hassasiyetlerini bile bile gönüllü olarak İsrail Ordusuna katıldığını açıkladı. Bizce bu kişinin gerçek kişi olduğu bile şüpheli isim Türk ama sosyal medyada istediğin gibi spekülatif paylaşım yaparak gerçeği gizleyebilirsin. Peki Mine Gümüşkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Mine Gümüşkaya'nın dini nedir? Mine Gümüşkaya gerçek bir kişi mi yoksa Türkiye'nin tepkisini ölçmek için İstihbarat örgütleri tarafından fake olarak sunulan kişi midir?

Mine Gümüşkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? sorusu Mine Gümüşkaya isimli bir şahsın sosyal medya paylaşımıyla sıkça araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

MİNE GÜMÜŞKAYA KİMDİR?

İsrail ordusuna katılan İsrail asıllı Türk vatandaşı Mine Gümüşkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla orduya katıldığını duyurdu. Ama Türk Milletinin aklı ile dalga geçiyor. Güya kendisi Türk vatandaşı değilmiş İsrail vatandaşıymış.  Madem Türk değilsin niye Türkçe paylaşım yapıyorsun ve neden Türk ismi kullanıyorsun. Bu işin altında başka bir iş var. Yaptığı paylaşımlara baktığınızda İstihbarat örgütlerinin kullandığı güzel açık saçık kadın resimleri ile takipçi toplarlar ve sonrasında sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla insanların sinir uçları ile oynarlar.

Bak yukarıda anlattığımız gibi ilk başta yukarıda resimler ve sinir uçlarına dokunan paylaşım geliyor. Gümüşkaya, İsrail üniformasıyla çekildiği fotoğrafı, "Aldığım karar üzerine gönüllü olarak İsrail Savunma Kuvvetlerine katılma kararı aldım. Bir süre buralarda olamayacağım. Eminim zafer bizim olacaktır." açıklamasıyla paylaştı.

Mine Gümüşkaya'nın dini nedir? 

Mine Gümüşkaya adlı sosyal medya kullanıcısının Müslüman olmadığı kesin çünkü İsrail ordusu Müslümanları öldürmek için savaş yapıyor.

Sosyal medyada Mine Gümüşkaya'ya binlerce vatandaş tepki gösterdi.