Dolandırıcılık davasında Seçil Erzan’ın açıklamaları dikkat çekti! Dolandırıcılık davasında Seçil Erzan’ın açıklamaları dikkat çekti!

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı İl Müdürlükleri ve ilgili kurumların koordinasyonunu sağlamak amacıyla düzenlenen 2024 yılı Temmuz ayı toplantısı, 9 Temmuz 2024 tarihinde Doğa Koruma ve Milli Parklar Tokat Şube Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Reşadiye ilçesi Zınav Gölü Tabiat Parkı'nda gerçekleşti.Koordinasyon Toplantısı Zınav Tabiat Parkında Yapıldı (4)

Toplantıya Reşadiye Kaymakamı Ahmet Tan ve Reşadiye Belediye Başkanı Ergün Ünal da konuk olarak katıldı.

Koordinasyon Toplantısı Zınav Tabiat Parkında Yapıldı (2)

Toplantıda Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tokat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, TKDK İl Koordinatörlüğü, Tokat Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ 72. Şube Müdürlüğü, İl Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü, TMO Tokat Şube Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Tokat Şube Müdürlüğü, OKTAEM Enstitü Müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların temsilcileri hazır bulundu.

Koordinasyon Toplantısı Zınav Tabiat Parkında Yapıldı (3)

Toplantıda kurumların faaliyet alanları ile ilgili gündemde olan konular ele alındı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hububat hasadı ve kalitenin izlenmesi, anız yangınları ile ilgili tedbirler, doğal afetler ve hasarlar, bitki sulamalarının buharlaşmanın fazla olduğu saatlerde yapılmaması ile ilgili bilgiler verildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Tokat Şube Müdürlüğü av yasakları, TMO Tokat Şube Müdürlüğü hububat alımları, DSİ su kaynaklarının durumu, Orman İşletme Müdürlüğü orman yangınları ile ilgili tedbirler ve piknik yasakları, OKTAEM Enstitüsü çalışmaları ve Kahverengi Kokarcaya karşı mücadele, TKDK tarafından IPARD III 2. Çağrı ilanı hakkında bilgiler paylaşıldı.Koordinasyon Toplantısı Zınav Tabiat Parkında Yapıldı (1)Bir sonraki koordinasyon toplantısının 6 Ağustos 2024 tarihinde Tokat Orman Fidanlığı Şefliği'nin ev sahipliğinde yapılması kararlaştırılarak toplantı sona erdi.
 

Editör: Mustafa Işık