Uzun yıllardır ekranlarda büyük bir ilgiyle izlenen başarılı yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster", bu sezon yeni bir döneme adım atıyor.  Programın uzun yıllardır sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu programa veda mı etti? Peki, yarışmanın yeni sezonunda başka bir sunucu mu yer alacak? İşte detaylar...
 Sevilen televizyon programı "Kim Milyoner Olmak İster"de dikkat çekici bir sunucu değişikliği gerçekleşti.  Beş yıldır başarılı bir şekilde yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda başka projelerde yer alacağı için programdan ayrılma kararı aldı. 2019'dan beri izleyicilerin ilgisini çeken İmirzalıoğlu, kariyerinde farklı alanlara yönelmek istediğini belirterek yarışmaya veda etti.
Yarışmanın yeni sunucusu ise sürpriz bir isim olarak açıklandı. Tecrübeli oyuncu Oktay Kaynarca, önümüzdeki sezonda "Kim Milyoner Olmak İster"in sunuculuğunu devralacak.

Gelin Takımı’ndan kahkaha dolu fragman! Gelin Takımı’ndan kahkaha dolu fragman!

Kaynarca, geçtiğimiz yaz boyunca çeşitli yarışma programlarında sunuculuk yaparak programlarında sunuculuk deneyim kazandı.
 
 

Editör: Elvan Mert