Çaykur Rizespor’dan galibiyet pozu Çaykur Rizespor’dan galibiyet pozu

Haber: Mustafa Işık

Tokat 1. Amatör Ligi'nde birçok takımda forma giyen ve son olarak Pazarspor Kulübü'nde başarılı bir sezon geçiren deneyimli kaleci Semih Kök, futbol kariyerini noktaladığını duyurdu. Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık'a yaptığı açıklamada Kök, futbolu bırakma kararını açıkladı.

"Yeşil Sahalara Veda Vakti"
Futbol sahalarına veda eden Semih Kök, "Patates tarlasında, toprak sahalarda başladığım bu yolculuğu artık sonlandırma zamanı geldi. Yıllarca o sahalarda ter dökmeyi arzulardım, ama yaşın da etkisiyle aktif futbolculuğa son veriyorum." dedi. Kök, bu noktada kendi kariyerinden ziyade gelecek nesillerin önemine dikkat çekti.

5Fe10880 8D95 4573 Aad0 D9171Ba39D05

Tokat’ta Futbol Eğitimi İçin Mücadele
Semih Kök, Tokat'taki futbol ortamına da değinerek, "Museko Spor Kulübü olarak, Tokat'ta futbol anlamında birçok il geride kalmış durumda. Tek bir sahada 4 takım aynı anda antrenman yapmaya çalışıyor. Buna rağmen, ahlaklı sporcular yetiştirmeye çalışan hocalarımızın mücadelesi takdire şayan." dedi. Ayrıca, antrenmanlarına devam ettikleri Sesa Halı Saha’yı kendilerine açan Salih Eroğlu'na teşekkür etti.Whatsapp Image 2024 10 21 At 17.39.56Gelecek Vaat Eden Kaleci: “Sezer Tatlı”
Kök, yıllardır kaleci eğitimi konusunda emek verdiğini vurguladı ve en önemli sporcularından biri olarak Sezer Tatlı'yı işaret etti. "Sezer'in temellerini gece gündüz çalışarak attık. Kısa zamanda çok güzel başarılar elde edeceğine gönülden inanıyorum. Allah yolunu açık etsin." şeklinde konuştu.I M G 7957Teşekkür Mesajı ve Sporcuların Geleceği
Semih Kök, futbola başlama sebebi olan Ömer Alp Kaynaroğlu’na ve kendisine her fırsatta imkan sunan Mustafa Duran’a teşekkür ederek, Tokat ve diğer takımlara sporcu kazandırmanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, kulüp olarak belirli yaş gruplarındaki sporcuları Marmaris ve Antalya'daki turnuvalara götürdüklerini, bu sayede gençlerin farklı atmosferler görerek tecrübe kazanmalarını sağladıklarını belirtti.

Ekip Çalışmasıyla İleriye
Kök, oluşturdukları ekibin başarısına da vurgu yaparak, "Sedat Çelik, Ekrem Yaman ve Mustafa Duran abilerimle güzel bir ekip kurduk. Hem maddi hem de manevi imkanlarla çocuklarımıza sporcu olarak yer açmaya çalışıyoruz." dedi.C46Fe444 927E 49B9 B809 14E7348Fb103

Son olarak basın mensuplarına teşekkür eden Kök, "Sizler, yağmur çamur demeden bir kare yakalamak için verdiğiniz mücadeleyle bizlere büyük destek veriyorsunuz. Yürekten teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Futbolculuk kariyerine nokta koyan Semih Kök, sporcu yetiştirme yolculuğuna antrenörlük yaparak devam edeceğini ifade etti.

Editör: Mustafa Işık