Haber: Mustafa Işık

Tokat 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele edecek olan Belediye Turhalspor'da forma giyen orta saha ve ön libero oyuncusu Berat Özer, takımın hedefleri ve kendi kariyer planları hakkında Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık'a önemli açıklamalarda bulundu.

"Şampiyonluk İçin Buradayım"
Belediye Turhalspor'un şampiyonluk hedefi doğrultusunda büyük bir azimle çalıştığını belirten Berat Özer, kulübe katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özer, "Hedefi olan ve şampiyonluk isteyen bir kulübe geldiğim için mutluyum. Yeni başarılara imza atmak için buradayım. 3 haftalık yoğun bir dönem geçirdik, antrenmanlar olsun, hazırlık maçları olsun, bu yeni oluşumun bir parçası olmaktan mutluyum." dedi.952Ad4E3 2Ddc 4A8D 8007 E5B10C2Ee5C1

Reis: “Fenerbahçe’ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk” Reis: “Fenerbahçe’ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk”

"Sezon Sonunda Şampiyonluk Yaşamak İstiyoruz"
Berat Özer, Belediye Turhalspor formasıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya kararlı olduğunu ve takım olarak şampiyonluk hedeflediklerini vurguladığı sözlerinde, "Şimdi Turhalspor forması için ter döküp hep beraber elimizden gelenin en iyisini yapıp, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istiyoruz, inşallah." ifadeleriyle takımın motivasyonuna dikkat çekti.

"Bal Ligi Hedefim Var"
Berat Özer, Belediye Turhalspor'daki başarısını bir basamak olarak gördüğünü ve BAL Ligi'nde devam etmek istediğini açıkladı. "Hedefim burayı bir basamak olarak görüyorum. Burada şampiyonluk yaşayıp BAL Ligi'nde devam etmek istiyorum. Allah izin verirse bunun için elimden gelenin fazlasını yapacağım." sözleriyle, kariyer planlarını ve geleceğe dair hedeflerini paylaştı.F80B7D3F 1Dab 47Fd 97Bb 5C0Bdb3F3A91

Editör: Mustafa Işık