Mourinho: "Bu ligi biliyoruz, bazı takımlar daha kolay maç kazanıyorlar” Mourinho: "Bu ligi biliyoruz, bazı takımlar daha kolay maç kazanıyorlar”

Haber: Mustafa Işık

Tokat 1. Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden Zile Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu Rahman Akça, transfer süreci ve hedefleri hakkında Gazeteci Mustafa Işık’a önemli açıklamalarda bulundu. Akça, memleketi Zile'de futbol oynama kararının arka planını paylaşırken, bireysel ve takım hedeflerini de dile getirdi.

"Samsun’da Futbol Hayatımı Sürdürmek İstiyordum"
Futbol kariyerine Samsun'da devam etmeyi planladığını belirten Akça, altyapısında yetiştiği ve daha önce formasını giydiği Zile Belediyespor’un bu sezonki projelerinin cazip olduğunu ifade etti. Bu projeye katılmasının Zile’deki futbolseverler için büyük bir adım olduğunu vurgulayan başarılı futbolcu, "Zile’de bu sene güzel bir oluşum olduğundan bahsedildi. Hocalarımız da sağolsun, bu projeye bizi de dahil ettiler. Zile için elimizden ne geliyorsa yapacağız." dedi.Z Xc Cdbgn

"Bireysel Olarak Kendimi Daima Hazır Tutuyorum"
Akça, hem bireysel hem de takım hedeflerinden bahsederken, futbol kariyerine verdiği önemi şu sözlerle ifade etti: "Öncelikle bireysel olarak kendimi hem mental hem fizik olarak daima hazır tutmaya çalışıyorum. Bireysel hedefim bu."5Ca6F325 4C0C 482B 92A9 Fd243Cba113B"Zile'yi BAL Ligi'ne Taşımak İstiyoruz"
Takım içindeki atmosferin oldukça olumlu olduğunu söyleyen Akça, sezon sonuna kadar bu aile ortamını koruyarak Zile Belediyespor’u hak ettiği yere, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) taşımayı amaçladıklarını belirttiği sözlerinde, "Takım olarak hedefimiz, şu an takımda güzel bir hava var. Bu aile ortamını sezon sonuna kadar sürdürüp Zile’yi hak ettiği yere BAL Ligi’ne taşımak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.Fb24F5A6 C426 40Dd 843F 55Fa2Df55Ebc

Editör: Mustafa Işık