2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile hayatını birleştiren ünlü oyuncu, her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum alıyor. Mutlu evlilikleri ve başarılı kariyerleriyle örnek gösterilen çift, iki çocuklarıyla birlikte gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih ederken, Evcen sosyal medyadaki aktif varlığıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Para yönetiminde en çok bu 3 burç zorlanıyor! Para yönetiminde en çok bu 3 burç zorlanıyor!

Cesur Paylaşımlara Beğeni Yağdı

2019 yılında ilk çocukları Karan'ı, 2023 yılında ise ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, aile hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ancak Fahriye Evcen’in son dönemlerde cesur paylaşımları, oyuncuyu sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline getirdi. Tatil sezonunu dolu dolu geçiren güzel oyuncu, mayolu pozlarıyla hayranlarının beğenisini topladı.

Beğeni Rekorları Kıran Fotoğraflar

Özellikle siyah sırt dekolteli mayosuyla verdiği pozlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Hayranları, Evcen’in hem oyunculuğuna hem de güzelliğine övgüler yağdırdı. Yapılan yorumlar arasında “Oyunculuğu ayrı güzel, kendi ayrı güzel” ve “Cesurlaşmış sanki” gibi dikkat çekici ifadeler yer aldı.

Hayranlarından Yorum Yağmuru

Fahriye Evcen'in bu cesur paylaşımlarına gelen yorumlarda, "Mayolu poz vermeye doyamadı" şeklinde esprili ifadeler de kullanıldı. Evcen’in her paylaşımı, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle takip edilirken, hayranları onun doğallığı ve zarafetini övmekten geri durmadı.

Güzel oyuncu, hem ailesiyle mutlu bir yaşam sürüyor hem de sosyal medyada aktif bir şekilde varlığını sürdürüyor. Fahriye Evcen'in yeni projeleri ve paylaşımları merakla bekleniyor.

Muhabir: Esengül İşleroğlu