Haber-Foto: Mustafa Işık 

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hakan Şapçı, Tokatspor karşısında elde ettikleri galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda, takımın oyunundan memnun olmadığını, ancak kazanmaları gerektiği bir maçı kazandıklarını vurguladı. Şapçı, "Çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. İkinci yarıda baskı yedik ve pozisyonlar verdik. Savunmamız ve kalecimiz kritik müdahaleler yaptı." dedi. 

Şapçı, sezon başında olduklarını ve birçok takımın henüz tam olarak hazır olmadığını belirtti. Takımlarının bu süreci kazanarak geçmesinin ilerleyen haftalar için avantaj sağlayacağını vurgulayan tecrübeli teknik adam, Tokatspor’a da başarılar diledi.

Edin Visca’dan kırmızı kart açıklaması Edin Visca’dan kırmızı kart açıklaması

Serkan’ın Durumu Ciddi

Maç sırasında yaşanan sakatlıklarla ilgili bilgi veren Şapçı, sol bek oyuncuları Serkan’ın durumunun ciddiyetini koruduğunu ve hastanede detaylı incelemelerin yapılacağını söyledi. Sağ beklerinin ise yorgunluğa bağlı bir sakatlık yaşadığını ve durumunun daha iyi olduğunu belirtti.

"Türkiye’deki tüm liglerde bir sorun"

Maçtaki duraksamalara da değinen Şapçı, Türkiye’deki liglerde bu durumun yaygın bir sorun olduğunu ifade etti. "Bugün oyun çok durdu. Taraftar da bizi eleştirdi, oyunu durdurmaya çalıştığımız için. Temas fazlaydı, evet hakem çok düdük çaldı ama kazandık. Bu yüzden hakemle ilgili bir şikayetimiz yok." şeklinde konuştu.

Üç puan aldıkları için mutlu olduklarını belirten Hakan Şapçı, galibiyetin ilerleyen haftalar için moral kaynağı olacağını sözlerine ekledi.

Editör: Mustafa Işık