Erbaa 2023 Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Menderes Kurt: "Hedefimiz BAL Ligi" Erbaa 2023 Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Menderes Kurt: "Hedefimiz BAL Ligi"

Haber-Foto: Mustafa Işık 

Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Osman Altınkaya, Tokatspor karşılaşmasının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tokatspor’a ve Tokat şehrine teşekkür eden Altınkaya, Tokatspor camiasına başarılar diledi. Tokat’ta kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Altınkaya, "Mutluyuz, ister istemez. Tabii ki biz tüm takımları seviyoruz, sizin adınıza üzülüyoruz. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyoruz. Ayrıca, Sayın Vali Bey'e, Belediye Başkanı'na, milletvekillerine ve Tokatspor yöneticilerine bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Tokatspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz." dedi. 

"Hedefimiz Her Zaman Şampiyonluk"

Kütahyaspor olarak her sene şampiyonluk hedeflediklerini belirten Osman Altınkaya, Play-Off’u hedeflemediklerini, direkt olarak şampiyon olmak istediklerini vurguladı. Lig maratonunun zorlu olduğunu dile getiren Altınkaya, şehrin ve taraftarlarının desteğiyle bu hedefe ulaşmak istediklerini belirttiği sözlerinde, "Biz Kütahyasporuz ve her sene hedefimiz şampiyon olmak. Play-Off gibi bir hayalimiz yok, direkt şampiyonluk hedefliyoruz. Tabii ki lig zorlu bir maraton. İnşallah şehrimizin ve Kütahyalıların dualarıyla bu hedefe ulaşırız. En büyük dileğimiz ise deplasmanlarda da dostluklar kurmak ve sporun eğlence kısmını ön plana çıkarmak." şekilde konuştu.

"Tokatspor Taraftarlarına Teşekkür Ederiz"

Altınkaya, Tokatspor taraftarlarına ve oyuncularına teşekkür ederken, maçın genel olarak centilmence geçtiğini söyledi. Olası bir hata durumunda özür dileyen Altınkaya, Tokatsporlu taraftarları Kütahya’da misafir etmek istediklerini dile getirdi. Altınkaya, "Tokatspor taraftarlarına ve oyuncularına teşekkür ediyorum. Eğer bizim bir hatamız olduysa, özür diliyorum. Tokatsporlu tüm taraftarları Kütahya’da başımızın üstünde ağırlayacağız. Şehir olarak ve yönetim olarak onları en iyi şekilde karşılayacağımızın sözünü veriyoruz. Çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.

Editör: Mustafa Işık