Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, yaptığı açıklamada hem Galatasaray'a zarar vermemek hem de adının daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına bu kararı aldığını belirtti. Detaylı açıklamasını ise önümüzdeki günlerde yapacağını ifade etti.

İYİ Parti Tokat Teşkilatından Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır’a Ziyaret İYİ Parti Tokat Teşkilatından Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır’a Ziyaret

"Kulübüme Zarar Vermemek İçin Bu Kararı Aldım"

Cenk Ergün, sosyal medya paylaşımında, Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek’e yazılı olarak istifasını sunduğunu dile getirdi. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek’e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım."

Transfer Döneminde Eleştirilmişti

Son zamanlarda özellikle transfer sezonundaki performansından dolayı eleştirilerin hedefi olan Ergün, Galatasaray yönetimi ile iki yıllık bir sözleşme imzalamıştı. Ancak, Nicola Zalewski transferinin olumsuz sonuçlanması, Ergün’e yönelik eleştirileri daha da arttırdı.

Cenk Ergün'ün istifası, Galatasaray camiasında yankı bulurken, önümüzdeki günlerde yapacağı detaylı açıklama merakla bekleniyor.

Editör: Emel Tekbaşoğlu Sürer