Yalova'da Tokatlılar buluşuyor şenliği yapıldı! Yalova'da Tokatlılar buluşuyor şenliği yapıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Gelir İdaresi Başkanlığı’ndaki yapı düzenlemeleriyle birlikte Tokat Defterdarı iken Karaman Defterdarı atanan Aliaddin Karpınar sıcağı sıcağına Karaman’a geçerek görevine başlamıştı. Sonrasında izne ayrılarak Tokat’a döndü ve veda ziyaretlerini gerçekleştirmekte.

            Tokat’ta mükellef odaklı anlayışıyla Tokat’taki müteşebbislerin, vergi mükelleflerinin hal hatırlarını sormaktan, yüz yüze ziyaretler ile sahada olmaktan bir an olsun geri durmayan Defterdar Aliaddin Karpınar, gönüllerde yer edinmiş, sevgi, saygı kazanmış bir bürokrat olarak anılıyor. Yeni yapılanmada da Bakan Yardımcısı memleketi Karaman’a atanmış olması değerli bulunuyor.

            Tokat’ta veda ziyaretlerine başlamışken iletişimde, kamuoyunu bilgilendirmede samimi diyaloglar kurduğu basın camiasını unutmayan Defterdar Aliaddin Karpınar, Tokat Hürsöz, Sesimiz gazetesi ve www.hursozgazetesi.com İnternet Haber Sitesi’ne uğradı. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sesimiz Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Uluözlü, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç ile sohbet eden Karpınar, Tokat’ta gök kubbede hoş sedalar bırakarak ayrılmış olmanın huzurunu, gönül rahatlığını yaşadığını beyan etti. Basın yayın ve iletişim faaliyetlerinde her daim desteğini gördüğü kuruluşlara teşekkürü borç bildiğini dile getirdi.

            Gazeteciler İlhan Uluözlü ve Fatih Kılıç da Defterdar Aliaddin Karpınar’a Karaman’daki görevinde başarılar dilediler.

Muhabir: Elvan Mert