Galatasaray, Süper Lig’deki mücadelelerine bir süre Mauro Icardi'den yoksun devam edecek. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Arjantinli golcünün, sağ üst arka adale grubunda 2. derece kısmi yırtık tespit edildi.

WhatsApp Kullanıcıları Artık Para Kazanabilecek! WhatsApp Kullanıcıları Artık Para Kazanabilecek!

Kulüpten Resmi Açıklama

Sarı-kırmızılı kulüp, yıldız oyuncunun durumu ile ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, Icardi'nin sakatlığı hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklamada, Adana Demirspor maçının 25. dakikasında oyundan çıkan Icardi'nin sağ üst arka adalesinde zorlanma ve kısmi yırtık tespit edildiği, tedavisine başlandığı duyuruldu.

Sahalara Dönüşü Zaman Alacak

Yıldız oyuncunun sahalardan yaklaşık 1 ay uzak kalması beklenirken, sakatlığının tam olarak iyileşmesinin 1.5-2 ayı bulabileceği ifade ediliyor. Icardi, Süper Lig'de çıktığı 3 maçta 1 gol ve 1 asist yaparak sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Ancak bu sakatlık, Galatasaray'ın hücum hattını ciddi şekilde etkileyecek.

Osimhen Tek Forvet Olarak Sahada

Teknik direktör Okan Buruk'un, Icardi'nin yokluğunda çift forvet planını erteleyip, Osimhen'i tek forvet olarak sahaya sürmesi bekleniyor. Buruk, milli aranın ardından oynanacak Çaykur Rizespor maçında bu taktikle sahaya çıkmayı planlıyor.

Editör: Haber Merkezi