Galatasaray, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Victor Osimhen'in sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yaptı. Kulüp, Nijeryalı yıldız oyuncunun sol üst arka adale grubunda zorlanma ve kanama tespit edildiğini belirtti. 25 yaşındaki forvetin tedavisine hemen başlanırken, sahalara dönüş süreciyle ilgili detaylar da netleşti.

Filiz Akın'dan kötü haber! Filiz Akın'dan kötü haber!

İki Maçı Kaçıracak

Osimhen, Avrupa Ligi'nde Rigas Skola'ya karşı oynanacak maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Süper Lig'deki Alanyaspor karşılaşmasında da sahada olamayacak. Tecrübeli futbolcunun sahalara dönüşünün milli aradan sonra olması bekleniyor. Kulübün sağlık ekibi, Osimhen’in Antalyaspor maçına yetişmesi için yoğun bir tedavi süreci başlattı. Galatasaray teknik heyeti de Osimhen’in yokluğunda nasıl bir planlama yapacakları üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Antalyaspor Maçıyla Dönüş Bekleniyor

Galatasaray, Nijeryalı santrforun sakatlık durumunu yakından takip ediyor. Yapılan açıklamalara göre, Osimhen'in milli ara sonrası takıma katılması ve Antalyaspor maçında sahada olması bekleniyor. Ancak tedavi sürecinin ilerleyişine göre durumu yeniden değerlendirilecek.

Kaynak: Gazete Vatan