Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı Bright Osayi-Samuel, sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarıldı. Nijerya Milli Takımı'nın Benin ve Ruanda ile oynayacağı maçlar için kadroya çağrılan 26 yaşındaki futbolcu, 4 Eylül'de yaşadığı sakatlık sonrası yerini Benjamin Tanimu'ya bıraktı. Sakatlığın detayları merakla beklenirken, oyuncunun son durumu belli oldu.

WhatsApp Kullanıcıları Artık Para Kazanabilecek! WhatsApp Kullanıcıları Artık Para Kazanabilecek!

MR Sonuçları Açıklandı

Sports Digitale'nin haberine göre, Osayi-Samuel’in sakatlığı ciddi ve oyuncu yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Yapılan MR sonuçları sonrasında 26 yaşındaki futbolcunun sahalara dönüşü için rehabilitasyon süreci başladı. Bu süre zarfında Fenerbahçe’nin önemli maçlarını kaçıracak olan oyuncu, hem ligde hem de Avrupa'daki kritik karşılaşmalarda takımıyla sahada olamayacak.

Derbi ve Avrupa Maçlarını Kaçıracak

Osayi-Samuel’in sakatlığı nedeniyle Süper Lig’de Kasımpaşa, Galatasaray ve Antalyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyeceği belirtiliyor. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde Union Saint Gilloise ile oynanacak mücadelede de yer alamayacak. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla beş maça çıkan Osayi-Samuel, takımına bir asistlik katkı sağladı. Teknik direktör İsmail Kartal’ın, yıldız futbolcunun eksikliğini doldurmak için nasıl bir çözüm üreteceği ise merak konusu.

Osayi-Samuel’in sakatlığı, Fenerbahçe için özellikle Galatasaray derbisi öncesi büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi