1984 doğumlu iş insanı Fatih Akşener, kariyerine Ar-Ge Mühendisi olarak başlamış ve girişimcilik alanında önemli projelere imza atmıştır. Peki, Fatih Akşener kimdir, kaç yaşında? Meral Akşener'in oğlu Fatih Akşener ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Fatih Akşener kimdir?

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fatih Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Tuncer Akşener’in oğludur. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Koç Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans programını tamamlamıştır. İş hayatına 2008 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.’de Ar-Ge Mühendisi olarak adım atan Akşener, 2012 yılında Türk Telekom’da çalışmaya başlamış ve burada 2015 yılına kadar Girişimcilik Programları Proje Yöneticisi olarak görev yapmıştır.

2015-2017 yılları arasında KWORKS – Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi’nde Program Koordinatörü olarak görev yapan Fatih Akşener, 2017 yılında kendi girişimcilik danışmanlık şirketini kurmuştur. Bu şirket aracılığıyla girişimcilere ve şirketlere inovasyon ve girişimcilik alanında danışmanlık hizmeti vermektedir.

Ragıp Narin Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? Ragıp Narin Kimdir? Nereli Kaç Yaşında?

Fatih Akşener’in kariyeri, girişimcilik ekosistemine sağladığı katkılar ve inovasyon konusundaki çalışmaları ile dikkat çekmektedir. İş hayatında edindiği tecrübeleri ve akademik bilgileri birleştirerek, girişimcilik dünyasında önemli bir rol oynamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ