Ünlü yazar, şair ve yönetmen Eylem Tok oğlunun yaptığı kaza sonrasında merak konusu oldu. Eylem Tok'a dair detaylar merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Eylem Tok kimdir, evli mi, kaç çocuğu var, oğlu kaza mı yaptı, eşi kim, kaçtılar mı, şuan neredeler? İşte detaylar...

Eylem Tok'un oğlu kimdir, kaza mı yaptı?

İstanbul'un Kemerburgaz yolunda meydana gelen trajik bir olayda, arızalanan ATV'lerini emniyet şeridinde onarmaya çalışanlara çarpan ve bir çocuk babası olan Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan şüphelinin kimliği belirlendi. Yazar Eylem Tok ve Dr. Bülent Cihantimur çiftinin 16 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur'un lüks marka bir araçla kazayı yaptığı belirlendi. Yetkililer, aynı akşam şüphelinin annesi olan yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır'a kaçtığını doğruladı. Olayda Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş isimli 4 kişi de yaralandı. Toplumda büyük üzüntü yaratan bu olayın ardından yazarın adı medya organlarında sıkça yer aldı ve kamuoyu tarafından merak konusu haline geldi.

Yazar Eylem Tok çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Öncelikle yaşanan tüm bu olaylar nedeniyle ne kadar üzgün olduğumu, ne kadar korktuğumu ve paniklediğimi belirtmek istiyorum. Kazadan bahsetmek benden ve ailemden önce, kazazedeler ve ailelerini daha çok üzecektir ve yıpratacaktır. Ancak oğlumun bizden habersizce o gün arabam ile dışarıya çıkmasının tüm sorumlusu benim, bunu kabul da ediyorum. Ben bir anne olarak bu durumun yaşanmaması adına gereken tüm tedbirleri almalıydım. Ancak ne yazık ki yazılanların hepsi doğru değil, oğlum olaydan sonra kaçmadı, aksine olay yerine yardıma gelen insanlarla birlikte o da yardım etti ki ambulans ve ekipler de çağrılmıştı, ancak ben sonrasında çok korktum. Yalan söyleyemem, bir anne olarak oğlum darp edilir mi? Başına bir şey gelir mi? diye. Ne olduğunu anlayana kadar yurt dışına çıkarmak istedim ve yurt dışına çıktıktan sonra boşanmış olduğum, oğlum Timur'un babası Bülent ile tüm yaralıların, kazazedelerin ilgilenilmesi için konuştuk. Biz yurt dışına çıkarken bir mağdurun öldüğünü dahi bilmiyorduk ki; bunu öğrenince, evet ne yaparsak yapalım bu acı tarif edilemez ve dindirilemez ama hemen aile ile iletişime geçmeye çalıştık" dedi.

Eylem Tok kimdir?

Eylem Tok'un hayatına dair detaylar da merak konusu oldu. İstanbul'da yaşamını sürdüren ünlü yazarın, iktisat ve psikoloji eğitimi aldığı biliniyor. Eylem Tok, edebiyat dünyasına 2013 yılında adım attı ve ilk romanı "Mihr" ile okurlarının karşısına çıktı. Ardından, 2014 yılında "Allah'ın Piyonları" adlı ikinci romanıyla başarısını sürdürdü.

Ancak Eylem Tok'un çıkışı, sadece yetişkinler için değil, çocuklar ve gençler için de kaleme aldığı eserlerle de dikkat çekiyor. Özellikle "Dev ve Üç Cüceler" adlı çocuk kitabı, yazarın uluslararası arenada da tanınmasını sağladı. Bu kitap, önce İngiltere'de "The Giant and the Three Dwarves" adıyla yayımlandı ve daha sonra ABD, Kanada gibi ülkelerde de büyük ilgi gördü.

Eylem Tok'un sanat dünyasındaki başarıları sadece edebiyatla sınırlı değil. 2016 yılında çektiği soyut sanat filmi "Sintiyatpera", Türkiye'de ve uluslararası birçok film festivalinde gösterildi ve büyük beğeni topladı.

Eylem Tok'un özel hayatı da kamuoyunun ilgisini çekiyor. Ünlü yazarın, Dr. Bülent Cihantimur ile evli olduğu biliniyor.

Tüm bu gelişmelerin ardından, Eylem Tok'un yaşadığı trajik olay ve sonrasında yapacağı adımlar, hem edebiyat dünyasını hem de genel olarak kamuoyunu yakından ilgilendiriyor.

Dr. Bülent Cihantimur kimdir?

Plastik cerrahi alanında önemli bir isim olan Op. Dr. Bülent Cihantimur, 1970 yılında Kars'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde plastik cerrahi alanında uzmanlaşarak Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı unvanını aldı. Kariyerindeki başarılarını İngiltere St. Lawrance Hastanesi'nde çalışarak sürdüren Cihantimur, 1999 yılında Estetik International'ı kurarak estetik cerrahi alanında önemli adımlar attı. Estetik International Sağlık Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Cihantimur, yurtiçi ve yurtdışında pek çok plastik cerrahi mecmuasında makaleleri yayınlanmış bir uzmandır. Ayrıca birçok estetik ve kozmetik cerrahi derneğine üyeliği bulunan Cihantimur, Bursa'da çeşitli sanat ve magazin dergilerinde köşe yazarlığı da yapmaktadır.

Eylem Tok oğluyla şuan nerede?

Eylem Tok oğlu Timur Cihantimur ile birlikte Newyork'ta bir taksiye binerken görüntülendi.  Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.