Ünlü oyuncu Eda Ece, basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer ile ilgili ortaya atılan boşanma iddialarına yanıt verdi. Çift, üç ay önce ilk çocuklarını dünyaya getirmişti ve son dönemde sosyal medyada Ece'nin eşi Buğrahan Tuncer'i takipten çıkarması nedeniyle boşanacaklarına dair spekülasyonlar yayıldı. Bu iddialara açıklık getiren Ece, boşanma haberlerinin tamamen asılsız olduğunu vurguladı.

Eda Ece, yaptığı açıklamada, “Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram’ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram’ın ne alakası var?” dedi. Ece, sosyal medyada ortaya çıkan bu tür spekülasyonların kendilerini üzdüğünü belirtti. Üç aylık bebeklerinin bulunduğunu hatırlatan Ece, bu haberlerin hem ayıp hem de günah olduğunu ifade etti.

Kayıp Narin Güran Soruşturmasında Kritik Gelişme: Korkulan oldu! Kayıp Narin Güran Soruşturmasında Kritik Gelişme: Korkulan oldu!

Ece, boşanma iddialarının tıklanma amacıyla yapıldığını düşündüğünü belirterek, “Neyse önemi yok, ben alıştım bu haberlere…” şeklinde konuştu. Evliliklerinde herhangi bir sorun olmadığını ve huzurlu bir şekilde bebeklerini büyüttüklerini belirten Ece, sözlerine “Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah’a havale ediyorum” diyerek son verdi.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin evliliği hakkında ortaya çıkan bu iddiaların asılsız olduğu, çiftin mevcut durumlarından memnun oldukları ve bebeklerinin keyfini sürdükleri net bir şekilde ifade edilmiş oldu.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer