'Dünya Güzellerim Tatilde' programı neden ekranlarda yok? Neden aniden yayından kalktı?  İşte detaylar...  Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle 'Dünya Güzellerim Tatilde' programından ayrılmasının ardından, program Show TV'nin yayın akışından çıkarıldı.   Bülent Ersoy, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, makyörü Tolgahan Karataş ile yaşadığı sorunlar nedeniyle 'Dünya Güzellerim Tatilde' programının kadrosundan ayrıldığını duyurdu. Bu gelişme sonrasında, programın da yayından kaldırıldığı açıklandı.

Yalnızca 2 Bölüm yayınlanabildi!

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever'in yer aldığı, batmakta olan bir oteli kurtarmaya çalıştıkları program, Show TV yönetimi ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle yayından kaldırıldı. 11 bölümü çekilen programın, bu akşam yayınlanması planlanan 3. bölümü ekrana gelmeyecek. Böylece, program yalnızca 2 bölüm sürebildi.Ersoy, sosyal medya açıklamasında, "Bazı kişilerin yönetim eksiklikleri ve disiplinsiz davranışları nedeniyle daha fazla bu seviyesiz ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu Sayın Uygar Ataş'a ileterek 11. bölümde kendi finalimi yaptım ve programdan ayrıldım," ifadelerini kullandı. Show TV, yaşanan bu gelişmelerin ardından programı yayın akışından tamamen kaldırarak, izleyicilere farklı bir içerik sunma kararı aldı.

Meryem Uzerli açıklamalarıyla şaşırttı: Ölülere makyaj yaptım Meryem Uzerli açıklamalarıyla şaşırttı: Ölülere makyaj yaptım


 

Editör: Elvan Mert