Türkücü Yavuz Bingöl, 59 yaşında beşinci evliliğine hazırlanıyor. Yıllardır birlikte olduğu 38 yaşındaki peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile nikah masasına oturacak. Çift, 25 Ekim'de Ayvalık'ta sade bir törenle dünyaevine girecek.

Çiftçilere 10 Bin 300 TL'ye Kadar Destek Ödemesi Çiftçilere 10 Bin 300 TL'ye Kadar Destek Ödemesi

Nikah Şahitleri Belli Oldu

Evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam eden çiftin nikah şahitleri de açıklandı. Yavuz Bingöl'ün nikah şahidi, yakın arkadaşı Oktay Kaynarca olacak. Nilşah Ağaoğlu'nun şahitliğini ise şarkıcı Elif Buse Doğan üstlenecek. Çiftin bu özel gününde, sevdikleri de yanlarında olacak.

Uzun Bir Süre Birlikteler

Yavuz Bingöl, geçtiğimiz yıl evlilikle ilgili yaptığı açıklamada, uzun yıllardır birlikte olduklarını belirtmişti. Bingöl, “Tanıştığımızda Nilşah 23, ben 43 yaşındaydım. Şimdi Nilşah 38 yaşında, ben de 59. Uzun yıllardır beraberiz, uzun bir yol yürüyoruz. Kısmet olursa evleniriz ve sizlerin de haberi olur. Kendisi çok detaycıdır. Yaptığım işlere de çok burnunu sokar. Sonuçta kadın olarak daha farklı bir gözle bakıyor her şeye. İşime de çok büyük emeği ve katkısı var” demişti.

Bingöl ve Ağaoğlu'nun beşinci evliliği, çiftin uzun süredir süren ilişkisini bir adım öteye taşıyacak. 25 Ekim'deki düğün, Ayvalık'ta gerçekleşecek ve çift, sade bir törenle hayatlarını birleştirecek.

Muhabir: Nuray Uluözlü