Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı, sosyal medyaya düşen bir videoda ağlayarak uyuşturucu kullandığını itiraf etti: ''Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı.'' dedi. Bu itirafın üzerine Damla Ersubaşı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer aldı.  Eski eşi ile yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmeyen Damla Ersubaşı'nın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Sihirli Annem dizisiyle ünlenen Damla Ersubaşı kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim, uyuşturucu mu kullanıyor?

Damla Ersubaşı kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, 21 Haziran 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Damsa Ersubaşı'nın şu anki yaşını hesapladığımızda, 2023 yılı itibariyle 30 yaşındadır. Kariyerine 6 yaşında "Yılan Hikayesi" dizisindeki rolüyle adım atan Ersubaşı, 2003 yılında Cem karakterinin sevgilisi Tuğçe olarak yer aldığı "Sihirli Annem" dizisiyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Damla Ersubaşı eğitimi, kariyeri nasıl?

Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Ersubaşı, oyunculuk kariyerinin yanı sıra LC Waikiki kataloglarında da fotomodellik yapmış ve "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep, 2014 yapımı "Sabit Kanca 2" filminde ise Zeliş karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca, "Ben Bilmem Eşim Bilir" adlı yarışma programında asistanlık görevini üstlenen Damla Ersubaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmektedir.

Damla Ersubaşı evli mi, eşi kim, çocukları var mı?

2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile evlenen Ersubaşı, bu evlilikten 2 kız çocuğu sahibi olmuştur. Ancak, eşinin başka bir kadınla yakalandığı olay sonrasında çiftin evliliği sarsılmış, ve 2020 Eylül ayında tek celsede boşanmışlardır.

Damla Ersubaşı zayıflama ameliyatı mı oldu?

Mide ameliyatı geçirerek hızla kilo veren ve görünümünde büyük değişiklik yaşayan Ersubaşı, bu süreci sosyal medya hesapları aracılığıyla takipçileriyle paylaşmıştır.