11 Ağustos Pazar gecesi İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde meydana gelen feci kaza, Dağlı Otel sahibi Furkan Dağlı'nın adını gündeme getirdi. Yokuş aşağı hızla ilerleyen ve direksiyon hakimiyetini kaybeden Dağlı'nın kullandığı cip, yolda yürüyen Dila Karslı'ya çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Bu olay, Furkan Dağlı'nın kim olduğu ve geçmişi hakkında merak uyandırdı. Peki, Furkan Dağlı kimdir ve bu kaza nasıl gerçekleşti? İşte detaylar…

Furkan Dağlı Kimdir?

Furkan Dağlı, iş dünyasına genç yaşlarda adım atan bir iş adamıdır. Ekonomi ve işletme alanlarında eğitim alarak iş dünyasında sağlam bir temel oluşturmuştur. Üniversite yıllarında girişimcilik ruhunu benimseyen Dağlı, turizm sektöründe faaliyet gösteren Dağlı Otel'in sahibidir. Ancak, kamuoyunda Furkan Dağlı hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır. Son dönemde, 31 suç kaydının olduğu öğrenilen Dağlı, Beşiktaş'ta yaşanan kaza nedeniyle adından söz ettirdi.

Furkan Dağlı Olayı Ne?

Beşiktaş'ta 11 Ağustos Pazar günü saat 04:00 sularında meydana gelen kazada, Furkan Dağlı'nın kullandığı cip yokuş aşağı inerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızla gelen cip, önce park halindeki dört otomobile çarptı ve ardından yolda yürüyen Dila Karslı'ya çarptı. Kaza sonrasında Furkan Dağlı olay yerinden kaçtı. Ancak, olaydan dört saat sonra Çerkezköy'de yakalandı.

Alpay Özalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Alpay Özalan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Cipin içindeki iki kişi yara almadan kurtulurken, Dila Karslı ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Furkan Dağlı, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen cipin önce park halindeki araçlara, sonra da yolda yürüyen bir kadına çarptığı ve cipin devrildiği görülüyor. Kazanın görgü tanığı Hamit Aktürk, olayın şiddetini vurgulayarak, "Gece saat 04:00 gibiydi. Büyük bir patlama sesi gibi bir şey oldu. Dışarı baktım, bir araç ters dönmüştü. Araç son sürat gelmiş, kadına çarpmış. Kadın yere düşmüş, başka bir araca kafasını çarptı. Ambulansı çağırdık ve araçtan insanları çıkardık" ifadelerini dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi 3 HB3