Haber: Mustafa Işık

Vahşi Cinayetler ve Taciz Olayı Türkiye'yi Sarstı! Bakan Yerlikaya: Önlemler Arttırıldı Vahşi Cinayetler ve Taciz Olayı Türkiye'yi Sarstı! Bakan Yerlikaya: Önlemler Arttırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon verilerinin halkın gerçek ekonomik durumunu yansıtmadığını belirtti. Kurtgöz, TÜİK’in %49,38 olarak açıkladığı yıllık enflasyon oranının gerçeği gizlediğini savunarak, Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) tarafından hesaplanan %88,63’lük enflasyonun daha gerçekçi olduğunu vurguladı.Whatsapp Image 2024 10 07 At 09.29.21"TÜİK, Sarayda Oturanların Enflasyonunu Hesaplıyor"
Kurtgöz, çarşı, pazar ve hayatın her alanında hissedilen yüksek fiyat artışlarının ENAG’ın verilerini doğruladığını belirtti. TÜİK’in verilerinin halkın yaşadığı ekonomik zorlukları yansıtmadığını ifade eden Kurtgöz, “TÜİK, sarayda oturanların enflasyonunu hesaplamakta; işçinin, memurun ve emeklinin cebinden çalmaktadır. Gerçek enflasyon, halkın her gün yaşadığı artan maliyetlerle ortada. Hayat pahalılığının altında ezilen bir toplum var.” dedi.Whatsapp Image 2024 10 07 At 09.29.21 (1)"Çarpık Verilerle Gerçekler Gizlenemez"
Halkın, gerçek enflasyon karşısında yaşadığı sorunlara dikkat çeken CHP İl Başkanı, verilerin manipüle edilmesinin kimseye fayda sağlamayacağını söyledi. Kurtgöz, “Bu çarpık verilerle, toplumun gözünde gerçekleri gizlemek kimseye fayda sağlamaz. Ekonomi yönetiminin acil önlemler alması, halkın sesine kulak vermesi şarttır.” şeklinde konuştu.Whatsapp Image 2024 10 07 At 09.29.20"Her Zaman Halkın Yanında Olacağız"
Çağdaş Kurtgöz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman halkın yanında olacaklarını ve ekonomik adaletsizliklere karşı mücadele edeceklerini vurguladı. Ekonomik sorunların çözümü için gerekli adımların bir an önce atılması gerektiğini belirterek, "Halkın yaşadığı bu zor günlerde onların sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.Whatsapp Image 2024 10 07 At 09.29.19

Editör: Mustafa Işık