İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Nijeryalı yıldız golcü Victor Osimhen'in transferi için Napoli'yi yoklamaya başladı. İtalyan basınına göre, Londra ekibi, Osimhen’in transferini yaz döneminde maddi anlaşmazlıklar nedeniyle askıya alsa da, devre arasında yeniden girişimlerde bulunuyor. Napoli'nin kapısını çalan Chelsea, bonservis konusunda pazarlık masasına oturmak için telefon görüşmelerine başladı.

Yaz Transferinde Anlaşma Sağlanamamıştı

Victor Osimhen, yaz transfer döneminde Chelsea'nin radarına girmiş ancak taraflar arasında yapılan görüşmelerde bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanamamıştı. Napoli, yıldız oyuncu için 100 milyon euro talep ederken, Chelsea bu rakamı karşılamaya yanaşmamıştı. Bunun sonucunda, Londra ekibi alternatif bir yol izleyerek transferi erteleme kararı almıştı. Şimdi ise Ocak ayı transfer dönemi için hazırlık yapan Chelsea, Napoli ile yeniden masaya oturmanın yollarını arıyor.

Chelsea'nin Planlaması Sürüyor

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Chelsea, kadrosundaki mevcut forvet Nicolas Jackson’un performansından memnun olsa da, Osimhen gibi yüksek profilli bir oyuncuyu kadroya katmak için detaylı bir planlama sürecine girmiş durumda. Chelsea’nin, devre arasında Nijeryalı golcü için en az 75 milyon euroyu gözden çıkarması bekleniyor. Kulübün bu transferi gerçekleştirmek için mali açıdan derin bir analiz ve planlama sürecinde olduğu belirtiliyor.

Tokat Kadın Sanat ve Kültür Grubu'ndan Deveciler Hanı’nda kültürel miras söyleşisi! Tokat Kadın Sanat ve Kültür Grubu'ndan Deveciler Hanı’nda kültürel miras söyleşisi!

Galatasaray Taraftarının Beklentisi

Öte yandan, Galatasaray taraftarları, kiralık olarak kadroya katılan Osimhen’in sezon sonuna kadar takımdaki durumunu merak ediyor. Nijeryalı oyuncunun devre arasında takımdan ayrılıp ayrılmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Chelsea'nin Napoli ile süren pazarlıkları, bu durumu daha da karmaşık hale getirebilir.

Kaynak: Akşam