Haber: Mustafa Işık

Bankalar art arda mesaj atıyor: Nakit Kullanımı Yasaklandı! Bankalar art arda mesaj atıyor: Nakit Kullanımı Yasaklandı!

beIN SPORTS’un amatör futbol kulüplerine destek vermek amacıyla başlattığı beIN SQUAD projesi, “Amatör Ruh, Profesyonel Destek” sloganıyla futbolseverlerle buluştu. 2024-2025 sezonunda hayata geçirilen bu proje kapsamında, beIN MEDIA GROUP, amatör futbolu daha da ileri taşımak için önemli bir adım attı.

Bu kapsamda, 50 amatör futbol kulübüne forma sponsoru olarak destek sağlayan beIN SPORTS, kulüplerin yalnızca sahadaki performanslarına değil, aynı zamanda medya desteğiyle de katkıda bulunmayı hedefliyor. beIN SQUAD projesi, kulüplerin başarılarını, karşılaştıkları zorlukları ve gelecekteki hedeflerini izleyicilere aktarmayı amaçlıyor.

200 Takımdan 50 Seçildi
1300 amatör futbol kulübü arasından belirlenen kriterlere uygun 200 takım arasından 50 kulüp, uzman bir jüri tarafından özenle seçildi. Bu kulüplere, beIN SPORTS göğüs reklamlı forma setleri teslim edildi. Seçim sürecinde dikkat edilen başlıca kriterler ise şu şekilde: Alt yapıya verilen önem, ulusal bilinirlik, sosyal medya etkinliği, projenin amacıyla uyumluluk ve medya görünürlüğü.Beinsq

beIN SQUAD Programı: Amatör Futbolun Hikayeleri Ekranlara Taşınıyor
Proje kapsamında kadın, engelli ve erkek olmak üzere amatör statüdeki 50 futbol kulübünün hikayeleri ekrana taşınacak. Özel röportajlar, saha içi gelişmeler ve kulüplerin tutku dolu futbol serüvenleri, izleyicilere aktarılacak. beIN SQUAD özel programı, her bölümde farklı bir kulübün hikayesini Türkiye genelinde futbolseverlerle buluşturacak.

Zilegücü, İlçe Tanıtımına Katkı Sağlayacak
Tokat’tan katılan Zilegücü Spor Kulübü de bu projede yer alan kulüplerden biri olarak yakın zamanda ekranlarda olacak. Kulübün başarıları, hedefleri ve amatör futbolun heyecanı, izleyicilere beIN SPORTS aracılığıyla ulaştırılacak.

Unnamed

Editör: Mustafa Işık