Haber: Mustafa Işık

BEIN SPORTS, Türkiye genelinde başlattığı yeni bir uygulama ile amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. 1400 kulüp arasından seçilen ilk 50 takım arasına girmeyi başaran Zilegücü Spor Kulübü, yapılan kura çekimi sonucunda BEIN SPORTS ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. 23 Ağustos Cuma günü itibarıyla Zilegücü Spor Külübü yönetimi ile irtibata geçen BEIN SPORTS yetkilileri, sponsorluk detaylarını kamuoyuna duyurdu.Untitled Project-70

Vatan uğruna gözlerinden oldu, spor ile hayata tutundu Vatan uğruna gözlerinden oldu, spor ile hayata tutundu

Sponsorluk Detayları:
•    57 Adet Forma: BEIN SPORTS, Zilegücü Spor’a 57 adet forma sağlayarak takımın yeni sezonda sahada en iyi şekilde temsil edilmesine katkı sağlayacak.
•    6 Adet Kaleci Forma: Kaleciler için özel olarak tasarlanmış 6 adet forma da sponsorluk kapsamında yer alıyor.
•    2 Adet Teknik Direktör Eşofman Takımı: Takımın teknik direktörüne yönelik eşofman takımları da sponsorluk anlaşmasına dahil edildi.
•    Forma Göğüs Sponsorluğu: Zilegücü Spor’un yeni sezonda giyeceği formalarda, BEIN SPORTS’un logosu yer alacak.
•    Reklam Desteği: BEIN SPORTS’un uygulaması üzerinden Zilegücü Spor’un reklamı yapılacak ve kulüp daha geniş kitlelere tanıtılacak.
•    Canlı Yayın: Zilegücü Spor Teknik Direktörü, BEIN SPORTS stüdyolarında canlı yayına çıkarak, takım hakkında detaylı bilgi verecek.Whatsapp Image 2024 08 23 At 16.41.43

Zilegücü Spor yönetimi, BEIN SPORTS ile yapılan bu anlaşmanın kulübe büyük bir motivasyon sağlayacağını ve yerel sporun gelişmesine katkıda bulunacağını belirtti. Kulüp yetkilileri, bu iş birliğinin Zilegücü Spor’a yeni başarı kapıları aralayacağına inandıklarını ifade etti.
 

Editör: Mustafa Işık