Haber: Mustafa Işık

Erbaa Ayturan Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Erarslan, Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık’a kulübün yeni sezon hedefleri ve amatör spor kulüplerinin yaşadığı zorluklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erarslan, amatör kulüplerin ekonomik olarak zorlandığını vurgulayarak, "Öncelikle tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Çıktığımız yolda aynı mantıkla ilerlemeye devam ediyoruz. İlk hedefimiz, çocukları spora yönlendirip onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak." dedi.Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.18.00"Başarıya Ulaşmayı Hedefliyoruz"
Erarslan, kulübün geçen sene yeni kurulmuş olmasına rağmen bu sene daha emin adımlarla ilerlediğini belirtti. "Geçen sene yeni kurulmuş bir kulüptük. Bu sene daha emin adımlarla devam ederek başarıya ulaşmayı hedefliyoruz. İnşallah herkes için hayırlısı olur." ifadelerini kullandı.

MHP, Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Adım Atıyor! MHP, Staj ve Çıraklık Mağdurları İçin Adım Atıyor!

"Amatör Kulüpler Ekonomik Olarak Zorlanıyor"
Amatör kulüplerin ekonomik zorluklarına da dikkat çeken Erarslan, "Futbol, parayla iç içe olduğunda amatörde bizim gibi küçük kulüpler daha da zorlanıyor. Bu şekilde bölgesel olması, tüm kulüpler adına ulaşım, yemek gibi büyük masraflar açısından mantıklı olmuş. Tek handikap, en çok kulübü olan ilçenin yerel rekabet içinde kalması, bu da kulüplerin şansını azaltabilir." dedi.

"Gençlerin Ön Planda Olduğu Bir Takım Kuruyoruz"
Erarslan, yeni sezona hazırlık süreçleri hakkında da bilgi verdi. "Çalışmalara yeni başladık. Büyük grupla yeni yeni antrenmanlara başladık. Sporcularımızın bir kısmı üniversite öğrencisi olduğu için tam anlamıyla başladık diyemeyiz. Üniversiteler açıldığında daha hızlı bir hazırlık sürecine gireceğiz. Geçen seneye göre daha genç bir takım kurmaya çalışıyoruz. Gençlerin ön planda olduğu bir ekip oluşturmak istiyoruz." diye konuştu.Whatsapp Image 2024 09 17 At 11.12.18"Erbaaspor ve Diğer Takımlarla İletişim Halindeyiz"
Erbaa’da yıllardır amatör ligde mücadele eden diğer takımlarla da sürekli iletişimde olduklarını belirten Erarslan, "Erbaaspor’un genç grubu var ve biz ihtiyaç halinde karşılıklı olarak birbirimize destek oluyoruz. Örneğin, benim orta saham eksikse, hem 2023 Spor Kulübü hem de Güreş İhtisasspor yardım ediyor. Aynı coğrafyanın insanlarıyız ve spora karşı ciddi bir eğilim var. Tokat’ın en büyük ilçesi olarak, mümkün olduğunca birbirimizi maddi manevi desteklemeye çalışıyoruz." dedi.

"Tatlı Bir Rekabet Olacağını Düşünüyorum"
Son olarak, yeni sezon için dileklerini paylaşan Erarslan, "Yeni sezon hayırlı olsun. Bu sene Niksar Belediyespor BAL’dan çekilmiş. Tatlı bir rekabet olacağını düşünüyorum kulüpler arasında. İnşallah en iyi hazırlanan, hak eden takım şampiyon olur ve hedeflerine ulaşır." diyerek sözlerini noktaladı.387765500 122108106578067183 1137527592106483075 N

Editör: Mustafa Işık