Haber: Mustafa Işık

Tokat'ın Bakışlı Köyü'nde düzenlenen Yaz Kur'an Kursu’nun kapanış programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Hayırseverlerin bağışladığı hediyeler ve yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere verilen ödüller, programa ayrı bir heyecan kattı.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, özel çocuklarla bir araya geldi Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, özel çocuklarla bir araya geldi

İl Müftü Yardımcısı ve Din Hizmetleri Şube Müdürü de Programa Katıldı
Kapanış programına, İl Müftü Yardımcısı Engin Çiçek ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Bilal Çoban da katılım gösterdi. Program boyunca öğrencilere yönelik yaptığı konuşmalarda, başarılı öğrencileri tebrik eden Çiçek ve Çoban, öğrencilere dini eğitimdeki başarılarının devamını diledi.

Öğrenciler Başarılarının Karşılığını Aldı
Yaz Kur'an Kursu süresince düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, gösterdikleri üstün başarıdan dolayı ödüllerini aldı. Öğrenciler, bu ödüllerle hem eğlenirken hem de öğrendiklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (1)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (2)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (5)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (4)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (7)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (6)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (8)Bakışlı Köyü Yaz Kur'an Kursu Coşkulu Kapanış Programı Ile Sona Erdi (9)

Editör: Mustafa Işık