Haber: Mustafa Işık

Tokat Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları başladı! Tokat Vakfı 2024-2025 eğitim öğretim yılı burs başvuruları başladı!

AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Çalışkan, mesajında 15 Temmuz'un Türkiye'nin demokrasi tarihi için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Ali Çalışkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin demokrasiye ve milli iradeye olan bağlılığı, hain bir darbe girişimi ile sınandı. O gece, meydanlara inen milyonlarca vatandaşımız, demokrasimizi koruma adına destansı bir mücadele verdi. Vatanımızı korumak için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Onların cesareti ve fedakarlığı, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet sevdasının en güzel örneklerindendir."

Çalışkan, şehitlerin ve gazilerin Türk milletinin gönlünde daima özel bir yere sahip olduğunu belirterek, "Onların hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. 15 Temmuz'un yıl dönümünde, milli birliğimizin ve demokrasimizin gücünü bir kez daha hatırlıyoruz. Ülkemizin geleceği için aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Başkan Çalışkan, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık ve uzun ömür diliyorum. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Demokrasi ve milli irade yolunda hep birlikte daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz."

Editör: Mustafa Işık