Haber: Mustafa Işık

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilimizi temsil edecek olan Merkür Jet Erbaaspor'un Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Cingöz, geçen sezondan sadece iki oyuncunun kaldığını ve kadronun büyük ölçüde yenilendiğini belirtti. Takıma sonradan katılan oyuncular olduğunu ifade eden Cingöz, "Kampa sonradan katılan oyuncularımız oldu. Kamptan sonra, sadece üç gün önce oynatmayı planladığımız oyuncuların transferleri gerçekleşti. Yani, çok geç kurulmuş bir takımız." dedi.Erbaaspor Idman (1)"Karakterli Bir Oyuncu Grubuna Sahibiz"
Takımın geç kurulmuş olmasına rağmen, oyuncuların karakterli ve uyumlu bir yapıda olduğunu vurgulayan Cingöz, "Bulunduğu yeri sahiplenen ve takım arkadaşlarıyla uyum sağlayan bir oyuncu grubu var elimizde, bu da bizim için büyük bir avantaj. Takım olmamız, adaptasyon sürecini hızlı bir şekilde atlatmamızı sağlayacak diye düşünüyorum." şeklinde konuştu. Cingöz, oyuncuların birbirlerine olan bağlılıkları sayesinde iki ya da üç hafta içinde adaptasyon sorununu tamamen aşacaklarına inandığını dile getirdi.Erbaaspor Idman (10)"Stadımızın Açılış Maçında En İyisini Yapacağız"
Önlerindeki önemli maça da değinen Ahmet Cingöz, stadın açılış maçında en iyi performansı sergilemek istediklerini belirtti. İlk 11’in netleşmesi için maç öncesi oyuncuların fiziksel durumlarına göre karar vereceklerini söyleyen Cingöz, "Sezon başları her zaman zorlu olabilir, bu nedenle oyuncularımızın fiziksel durumlarına göre bir kadro belirleyeceğiz. Ancak kafamızda bir şekil oluştu diyebilirim." dedi. Sakatlık problemleri olan oyuncuların durumlarının yarına kadar netleşeceğini belirten Cingöz, en hazır oyuncularla sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Erbaaspor Idman (13)"Taraftarlarımız Yanımızda Olsun"
Yeni sezon için taraftarlara da seslenen Ahmet Cingöz, "Tüm futbolseverlere iyi bir takım izleyeceklerinin sözünü verebilirim. Taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyorum, bize destek olmalarını bekliyorum. On ikinci adam olarak tribünlerde yer almalarını arzu ediyorum." dedi. Taraftar desteğinin takımın geç toplanmasının etkilerini ortadan kaldırabileceğine dikkat çeken Cingöz, "Taraftarlarımızın desteği, oyuncu kardeşlerime büyük bir itici güç olacaktır. Bu yüzden onları aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız." diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği Trabzonspor'dan amatör kulüplere malzeme desteği

Erbaaspor Idman (11)Erbaaspor Idman (12)Erbaaspor Idman (9)Erbaaspor Idman (8)Erbaaspor Idman (6)Erbaaspor Idman (7)Erbaaspor Idman (4)Erbaaspor Idman (5)Erbaaspor Idman (3)Erbaaspor Idman (2)

Editör: Mustafa Işık