2024 Paris Olimpiyatları tüm hızıyla devam ederken, 2 Ağustos günü izleyiciler birbirinden heyecanlı maçlara ve yarışlara tanıklık edecek. Türkiye’nin milli sporcuları da bugün madalya mücadelesi verecek ve gözler onların üzerinde olacak. İşte 2 Ağustos 2024 tarihli Olimpiyat programının detayları:

Sabah 10.00’da atıcılık dalında Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz, kadınlar 25 metre ateşli tabanca elemelerinde yavaş atış kategorisinde sahne alacaklar. Ardından, 11.00’da judo müsabakalarında Kayra Özdemir kadınlar 78 kilo, İbrahim Tataroğlu ise erkekler 100 kiloda tatamiye çıkacaklar. Aynı saatte, atletizmde Buse Savaşkan kadınlar yüksek atlama eleme yarışmasında boy gösterecek. Kürek dalında ise Elis Özbay, 11.18’de kadınlar tek çifte D finalinde mücadele edecek.

Saat 12.05’te okçulukta Mete Gazoz ve Elif Berra Gökkır karışık takım müsabakalarında yarışacaklar. Atletizmde Özkan Baltacı, 12.35’te erkekler çekiç atma elemelerinde yer alacak. Atıcılıkta Şevval İlayda Tarhan ve Şimal Yılmaz, 13.00’te kadınlar 25 metre ateşli tabanca elemelerinde hızlı atış kategorisinde yeniden yarışacaklar. Aynı saatte, yelken dalında Ecem Güzel Ilca 6 sınıfında, Yiğit Yalçın Çıtak ise Ilca 7 sınıfında denize açılacak.

Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin! Bu gıdaları kesinlikle çiğ tüketmeyin!

Günün ilerleyen saatlerinde, 17.02’de boksör Esra Yıldız Kahraman, Tunuslu rakibi Khouloud Hlimi ile kadınlar son 16 turunda karşılaşacak. 19.15’te ise atletizmde Tuğba Danışmaz kadınlar 3 adım atlama elemelerinde sahne alacak.

Türk sporcuların bugün gösterecekleri performans, hem ülkemizde hem de dünyada büyük bir merak ve heyecanla takip edilecek. Başarılar dileriz!

Editör: Haber Merkezi