Haber: Mustafa Işık

Artova'da görev yaptığı süre boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Neyfel Ören, duygusal bir veda mesajı yayımlayarak ilçeden ayrıldığını duyurdu. 07 Mayıs 2024 tarihinden itibaren Artova Kaymakamı olarak görev yapan Ören, ilçeye ve halkına hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti.

"Devletin Şefkat Elini Herkese Ulaştırmaya Çalıştım"
Kaymakam Ören mesajında, "Kıymetli Artovalı hemşehrilerim, 07.05.2024 tarihinden itibaren Kaymakamlık vazifesini ifa ettiğim Artova'dan teessür ile ayrılıyorum. Görev yaptığım süre boyunca mevzuat ve vicdan çerçevesinde bana verilen tüm görevleri layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim." ifadelerine yer verdi.463760204 981422120695877 6435425547902298474 N"Sevinçlere ve Kederlere Ortak Oldum"
Görevi boyunca devletin adalet, merhamet ve hoşgörüsünü halkına yansıtmaya çalıştığını belirten Ören, her vatandaşa eşit mesafede yaklaşıp tarafsız ve adil bir yönetim anlayışı sergilediğini vurguladı. "Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım." diyen Ören, görev süresini tamamlamanın huzuru ile ilçeden ayrıldığını ifade etti.

Artova’da kısa sürede büyük bir gayret ve heyecanla çalıştığını belirten Kaymakam Ören, hemşehrilerinin sevinçlerine ve kederlerine ortak olduğunu, sorunlarına çözüm bulmak için ellerinden geleni yaptığını söyledi. Veda mesajını, "Görevim süresince bizlere büyük bir teveccüh gösteren, bizleri bağrına basan tüm kıymetli Artovalı hemşehrilerime sonsuz sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum." sözleriyle sonlandırdı.

Bakan Işıkhan Yenidoğan Çetesinin Nasıl Ortaya Çıktığını Anlattı Bakan Işıkhan Yenidoğan Çetesinin Nasıl Ortaya Çıktığını Anlattı

Artova Halkında Derin İzler Bıraktı
Kaymakam Neyfel Ören’in bu veda mesajı, Artova halkı üzerinde derin bir iz bırakırken, kendisinin halkla kurduğu güçlü bağ ve gösterdiği hizmetler unutulmayacak.

Editör: Mustafa Işık