Mabel Matiz'in yazdığı 'Lan' şarkısıyla son zamanlarda dikkat çeken ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yeni sevgilisi ile beraber görüntülendi. Peki, ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi kim? İşte detaylar... 

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü hakkında aşk söylentileri ortaya çıkmıştı.

Çift, tanıştıklarını belirttikten sonra ilk kez Çeşme’de beraber görüntülendi. Zeynep Bastık, 'Lan', 'Uslanmıyor Bu', 'Mod', 'Ara', 'Dargın' ve 'Her Yerde Sen' gibi hit parçalarla müzik dünyasında büyük bir çıkış yakaladı. 2011 yazında Alaçatı’da evlenen Bastık, Temmuz 2022’de anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonuyla ilgili ilk bilgiler! Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonuyla ilgili ilk bilgiler!

Geçen yaz Alican Ayyıldız ile yeni bir ilişkiye başlayan Bastık, geçtiğimiz haftalarda bu ilişkinin sona erdiğini açıklamıştı. Ayyıldız ile yollarını ayırmasının ardından Bastık, "İlişkiler başlar ve biter. Hayat böyle şeylerle dolu. Bitmemesini dileriz ama bitebilir de. İyiyiz, çok iyiyiz, tatlıyız, hiçbir sorun yok, herkese mutluluklar dilerim." şeklinde konuşmuştu.

Yeni bir ilişki!

Bu ayrılığın ardından şarkıcı, Survivor'dan tanınan ve oyunculuk yapan Serkay Tütüncü ile yeni bir ilişkiye başladı. Çıkan haberler üzerine çift açıklama yaptı. Serkay Tütüncü ile aşk yaşayıp yaşamadıkları sorusuna yanıt veren Bastık, yeni ilişkisini kabul ederek oyuncu ile birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını söyledi. Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü, ilk kez Çeşme’de objektiflere yansıdı. Çiftlikköy’de bir plajda görülen ikili, romantik anlarıyla dikkat çekti. Denizde yüzdükten sonra kumsalda el ele yürüyen ve sürekli birbirlerine gülümseyen Bastık ve Tütüncü, mutluluklarını adeta gözler önüne serdi.
  
 

Editör: Elvan Mert