Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokatlı Sol-Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler Tokatlı Sol-Bek Eray Uysal’ın Hedefi Üst Ligler

Özel Ayışığı Okulları, eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiği önemli çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Okulun 8. sınıf öğrencilerinden İsmet Arif Sağdıç, Begüm Pekdoğan, Muhammed Emre Karataş ve Zehra Şimşek, LGS'de gösterdikleri üstün performansla Türkiye birincisi oldular.Özel Ayışığı Okulları’ndan Büyük Başarı 4 Öğrenci Tam Puan Aldı (4)Tokat Özel Ayışığı Okulları, faaliyet göstermeye başladığı günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan ve öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlayan bir kurum olarak biliniyor. Bu yılki LGS sonuçları da, okulun bu misyonunu ne kadar başarılı bir şekilde yerine getirdiğinin bir göstergesi oldu. 

4 öğrenci tam puan alarak Türkiye birinciliği elde etmenin gururunu yaşarken, Tokat Özel Ayışığı Okulları, geleneksel başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu. Öğrenciler İsmet Arif Sağdıç, Begüm Pekdoğan, Muhammed Emre Karataş ve Zehra Şimşek’in bu büyük başarısı, okulun ve Tokat’ın gururu oldu.Özel Ayışığı Okulları’ndan Büyük Başarı 4 Öğrenci Tam Puan Aldı (6)“4 Öğrencinin Tam Puan Alması Büyük Bir Gurur Verici”
Her yıl olduğu gibi bu yılda önemli bir başarıya imza atmaktan dolayı duydukları gurur dile getiren Tokat Özel Ayışığı Okulları Genel Müdürü Ramazan Maviş, “LGS sonuçlarında Türkiye çapında il birincileri çıktı ve bu Türkiye birincilerinden dördü Özel Ay Işığı Okulları'ndan çıktı. Bu bize büyük bir gurur veriyor tabii ki. Büyük bir başarı. Okulumuz tarihinde, Ay Işığı tarihinde ilk defa dört öğrencimiz Türkiye birincisi olarak bize bu gururu yaşatıyor. Bu öğrencilerimiz zaten beşinci sınıftan itibaren devam eden öğrencilerimizdi ve gerçekten planlı bir şekilde çalışmayı bilen öğrencilerdi. Ailelerinin sözlerini çok iyi dinleyen, ailelerinin ve okulun kendilerine sunmuş olduğu plan ve programları dört dörtlük uygulayan öğrencilerdi. Hem davranışsal olarak hem de akademik olarak gerçekten bu başarıyı hak eden öğrencilerdi. Tabii ki öğretmenlerimizin de çok büyük katkıları oldu. Bu katkılarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.Özel Ayışığı Okulları’ndan Büyük Başarı 4 Öğrenci Tam Puan Aldı (2)“500 Tam Alarak Türkiye Birincisi Olduğum Mutluyum ve Gururluyum”
500 tam puan alan İsmet Arif Sağdıç, “Genel olarak çalışma sistemim soru çözmeye dayalıydı. Konular bittikten sonra öğretmenlerimizin de yardımıyla soru çözme miktarını gerçekten çok artırdım. O şekilde belirli periyotlarla çalıştım.Yapan ve çalışabilen için, mental olarak kaldırmak kolay. 500 tam alarak Türkiye Birincisi olduğum mutluyum ve gururluyum.” ifadesini kullandı.Özel Ayışığı Okulları’ndan Büyük Başarı 4 Öğrenci Tam Puan Aldı (3)“Bu Başarıyı Açıkçası Bekliyordum”
500 tam puan alan diğer bir öğrenci olan Begüm Pekdoğan ise, “Aslında derslerden hemen sonra konuları tekrar edip, üstüne bir soru çözerek pekiştirme yapmaya ve fazla soru çözmeye borçluyum diyebilirim. Bu başarıda öğretmenlerimizde payı var. Verilen ödevler olsun, psikolojik motivasyon olsun, öğretmenlerimin çok büyük destekleri oldu bize. Bu başarıyı açıkçası bekliyordum. Öğretmenlerimin de bir beklentisi vardı ve bu durum bana sınava karşı daha öz güvenli hissettirdi. Benim için kolaydı. Ama şöyle bir laf var: "Çalışkan olana her soru kolaydır." Benim için gerçekten kolay geçti.”açıklamasında bulundu.Özel Ayışığı Okulları’ndan Büyük Başarı 4 Öğrenci Tam Puan Aldı (5)

Editör: Mustafa Işık