Haber-Foto: Mustafa Işık

Ertuğrul Doğan’dan, Abdülkadir Ömür’e sert sözler! Ertuğrul Doğan’dan, Abdülkadir Ömür’e sert sözler!

Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, Hopa maçının ardından değerlendirmelerde bulundu ve Bornova maçı öncesinde takımının durumunu değerlendirdi. Tokat Hürsöz'e konuşan Tokaç, Hopa maçının bir gün ertelenmesinin takımına olumlu yansıdığını belirtti. “Hopa maçımız bir gün ertelendiği için fazladan dinlenme fırsatımız oldu. Maç sırasında futbolcularımız müthiş bir mücadele sergiledi, ama son on beş dakikada yağan yağmur ve kırmızı kartla on kişi kalmamız bizi zorladı. Buna rağmen elimizden gelenin en iyisini yaparak mücadelemizi ortaya koyduk.” dedi.I M G 7660

"Galibiyeti Kaçırdık, Ama Mücadele Ettik"
Tokaç, Hopa'nın iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, sahada eksik olmalarına rağmen oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. "Hopa iyi bir takım ve biz de eksiklerimize rağmen müthiş bir mücadele sergiledik. Galibiyeti kaçırdık, ama bu grupta her takım birbirini yenebilecek kapasitede. Takımım sahada yürekleriyle oynuyor. Sakatlarımız olsa da, onların dönüşüyle çok daha güçlü bir takım olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

"Bu Hafta Daha Fazlasını Sahaya Yansıtacağız"
Bornova maçı öncesinde takımının daha fazla mücadele sergileyeceğine inandığını dile getiren Tokaç, "Bu haftaki Bornova maçında, sahada önceki maçlardan daha fazlasını göstereceğimize inanıyorum. Rakibimiz çok gol atan bir takım, ama biz de mücadele eden ve isteyen bir ekibiz. Kendi sahamızda oynayacağız ve puan kaybına tahammülümüz yok." dedi.

"Zorlu Bir Sürece Giriyoruz"
Karşıyaka ve Karagümrük maçlarının zorlu geçeceğini belirten Tokaç, eksik oyuncularının durumunu da değerlendirdi. "Stoperimiz Emin Kaan cezalı ve küçük bir sakatlığı var. Recep ise devreyi kapattı, kolu kırıldı. Özgür kadroda olacak ama maç kondisyonu eksik. Fatih daha hazır, onu kadroya alacağız. Eksiklerimize rağmen sahaya en iyi kadromuzla çıkacağız." şeklinde konuştu.

"Taraftar Desteği Başarının Anahtarı"
Tokaç, taraftarların desteğinin başarı için önemli olduğunu vurguladı. "Başarı, birlik ve beraberlikle gelir. Taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Hava nasıl olursa olsun, onların desteği bize büyük moral veriyor. Yönetimimiz de bize büyük destek veriyor ve aramızdaki birlikle çok daha farklı sonuçlar alacağımıza inanıyorum." dedi.

Editör: Mustafa Işık