Plevnespor'da Bornova Maçı Öncesinde Moraller Yüksek "Hedef Üç Puan"

Nesine TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor, bu hafta sonu evinde Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. takımını konuk edecek. Bordo-beyazlı temsilcimiz, Yusuf Tokaç yönetiminde haftalardır süren yoğun antrenmanlarla bu kritik karşılaşmaya hazırlanıyor. Takım, hafta boyunca sahada ısınma hareketleri ve çeşitli taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan, TSYD Trabzon Şubesi yöneticileriyle bir araya geldi Trabzonspor Kulübü Başkanı Doğan, TSYD Trabzon Şubesi yöneticileriyle bir araya geldi

Özgür Çek Sakatlıktan Döndü
Ligin ilk haftasında Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü ile oynanan maçta sakatlanan tecrübeli futbolcu Özgür Çek, sakatlığını atlatmasının ardından antrenmanlara başladı. Çek'in, teknik direktör Yusuf Tokaç’ın şans vermesi durumunda hafta sonu oynanacak Bornova 1877 maçında sahaya çıkması bekleniyor.I M G 7643Yusuf Tokaç: "Bornova Maçında Taraftarımıza Galibiyet Hediye Etmek İstiyoruz"
Tokat Belediye Plevnespor Teknik Direktörü Yusuf Tokaç, kaptan Muhsin Polat ve kaleciler Muhammet Doğan Demir ile Ebubekir Elihoş, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. karşılaşması öncesi Tokat Hürsöz muhabiri Mustafa Işık'a önemli açıklamalarda bulundu. Tokaç, maç hazırlıklarının verimli geçtiğini belirterek, Hopaspor karşılaşmasının bir gün ertelenmesinin kendileri için olumlu olduğunu vurguladı.

"Bornova ile zorlu bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımız çok iyi geçti. Hopaspor maçının ertelenmesi, bize daha fazla dinlenme şansı verdi. Maçın sonunda yağmur yağdı ve kırmızı kart görerek on kişi kaldık, ama oyuncularım müthiş bir mücadele sergiledi." dedi.

Eksiklere rağmen takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Tokaç, taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyerek, "Taraftarımızın bizden yüksek beklentileri var, ama her takımın birbirini yenebileceği bir ligdeyiz. Yine de mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz." dedi.

Tokaç ayrıca, sakat oyuncuların durumuna değindi ve Emin Kaan’ın cezalı olduğunu, Recep’in ise kolunun kırılması sebebiyle devreyi kapattığını belirtti. Deniz’in de sakatlığı nedeniyle Karşıyaka maçında büyük ihtimalle oynayamayacağını ifade etti.I M G 7660Kaptan Muhsin Polat: "Elimizden Geleni Yapacağız"
Plevnespor’un kaptanı Muhsin Polat, Bornova maçının zorlu geçeceğini vurgulayarak, "Bu ligde kolay rakip yok. Bornova da ligin güçlü ekiplerinden biri. Ama iç sahada taraftarımızın desteğiyle üç puanı almayı hedefliyoruz." dedi. Polat, Hopaspor karşılaşmasında yaşadıkları beraberliğin futbolda doğal olduğunu ve bu hafta tüm güçleriyle sahada olacaklarını söyledi.I M G 7648Kaleci Muhammet Doğan Demir: "Şanssızlığı Bu Maçla Kıracağız"
Kaleci Muhammet Doğan Demir, hem yönetim hem de teknik ekibin takıma olan inancını vurgulayarak, "İstediğimiz sonuçları almakta zorlanıyoruz ama üzerimizde bir şanssızlık var. İnşallah bu maçla birlikte onu kıracağız." ifadelerini kullandı. Tokat Belediye Plevnespor’un büyük bir camia olduğunu belirten Demir, takımın kısa sürede hak ettiği yerlere geleceğini düşündüğünü söyledi.

Muhammet Doğan DemirKaleci Ebubekir Elihoş: "Dersimize İyi Çalıştık, Üç Puanla Döneceğiz"
Kaleci Ebubekir Elihoş ise, dört haftadır kaybetmeyen bir takım olarak iyi hazırlandıklarını ifade etti. "Bu hafta üç puanı alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Ben de şehri ve taraftar grubunu çok sevdim. İnşallah en kısa sürede formuma kavuşup takıma daha çok katkı sağlayacağım." dedi.Ebubekir ElihoşTokat Belediye Plevnespor, sakatlıkları atlatan oyuncularının takıma dönmesiyle birlikte moral bulurken, evinde oynayacağı bu zorlu maçı kazanarak ligde üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

1 (1)-6

Editör: Mustafa Işık