Beşiktaş Kulübü'nün köklü geçmişine katkı sağlamış isimlerden biri olan Yosun Güreli, iş dünyasında ve spor camiasında önemli bir konuma sahip. Peki, Yosun Güreli kimdir, kaç yaşında, nereli? Yosun Güreli babası ve annesi kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Yosun Güreli kimdir?

Yosun Güreli, Beşiktaş Kulübü eski yöneticilerinden olan Avukat ve YMM Hüsnü Güreli ile Asuman Güreli çiftinin kızıdır. Özel Işık Lisesi'nden mezun olduktan sonra Amerikan Intercontinental University İşletme Bölümü'nden diploma almıştır.

Eğitim hayatına Özel Işık Lisesi'nde başlayan Güreli, ardından American Inter Continental University'den İşletme alanında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından iki yılını İspanya'da geçiren Güreli, burada Istituto Marangoni'de Marka Yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı.

Şu anda Güreli, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'de İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyor. Aynı zamanda İspanyolca ve İngilizce dillerini çok iyi derecede biliyor.

Güreli'nin iş hayatındaki başarıları ve çok dilli yetenekleri, onu sektörde dikkate değer bir isim haline getiriyor. Beşiktaş Kulübü'nde geçmişteki yöneticilik deneyimi de, onun spor camiasındaki etkisini ve önemini daha da artırıyor.

Yosun Güreli babası kimdir?

Yosun Güreli'nin ailesi, hukuk ve mali danışmanlık alanlarında önemli birer figür olan Avukat ve Yeminli Mali Müşavir Hüsnü Güreli ile Asuman Güreli'den oluşuyor.

Yosun Güreli evli mi?

Yosun Güreli'nin evli olup olmadığı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Yosun Güreli Survivor Ekstra'ya katılacak mı?

Yosun Güreli bugün Acun Ilıcalı ile canlı yayında görüştü ve Acun Ilıcalı Yosun Güreli'ye Survivor Ekstra'ya yorumcu olarak katılmasını istedi. Yosun Güreli net bir cevap vermedi.