Yalova’da ikamet etmekte olan Tokatlı hemşehrilerimiz Yalova Tokatlılar Derneği öncülüğünde piknik, şenlik ve konser içerikli Tokatlılar Buluşuyor etkinliğinde bir araya gelecekler.

            Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, 15 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleşecek etkinlik için Yalova’daki Tokatlı hemşehrilerimizi il ve ilçe belediye başkanlarıyla, siyasilerle buluşturacaklarını beyan ederken, Tokat’taki siyasi, il ve ilçe belediye başkanlarından da etkinlikte bulunmalarını, çekim yapacakları kısa video ile selamlarını iletmelerini arzu ediyor.

            15 Eylül 2024 Pazar günü saat 14.00’da Deniz Kaya Turizm Topçular İdo Karşısı Taşköprü adresinde başlayacak Tokatlılar Buluşuyor etkinliğinin içeriğinde piknik, şenlik, konser konseptiyle Tokatlı sanatçılar İlkay Koç, Öykü Ülkü ve Osman Çetin sahne alacaklar. Plaketler takdim edilecek.

KİMLER KATILACAK?

                   Tokatlı sanatçı İlkay Koç, müzisyen Öykü Ülkü, Osman Çetin, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Şubaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, TOKKON Başkanı Ahmet Yılmaz, 15 Eylül’deki Tokatlılar Buluşmasına katılacaklarına dair beyanlarını ve davetlerini içeren videolarını paylaştılar. Katılım bildirimleri devam ediyor.

Narin Güran davasındaki o 2 isim serbest bırakıldı Narin Güran davasındaki o 2 isim serbest bırakıldı

            Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz, Tokatlılar Buluşmasının heyecanını yaşarken Tokat’taki siyasi ve belediye başkanlarını da etkinlikten haberdar ettiklerini söyleyerek onlardan da videolarıyla Yalova’daki Tokatlı hemşehrilerine selamlarını iletmelerini arzu ettiklerini belirtti.

Muhabir: Emel Tekbaşoğlu Sürer