AK Parti Tokat Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Mustafa Arslan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti. Ziyarette Arslan, son yirmi yılda sanayi ve teknoloji alanında gerçekleştirilen devrim niteliğindeki yatırımları ve Milli Teknoloji Hamlesi vizyonunu vurguladı.

Saadet Partisi, Filistin için vicdanın sesini duy diyor Saadet Partisi, Filistin için vicdanın sesini duy diyor

Arslan, açıklamasında, "Ülkemizin katma değerli üretim ve yüksek teknolojide öncü ülkeler arasında yer almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen projeler arasında ticari araçlardan beyaz eşyalara, güneş panellerinden demir çeliğe, görüntüleme ve haberleşme uydularından TOGG'a kadar birçok önemli gelişme bulunmaktadır. Ayrıca 5G teknolojileri, uçan akıllı mobilite sistemleri, batarya ve çip teknolojileri, biyoteknolojik ilaçlar, yeni nesil uydu teknolojileri ve İnsanlı Uzay Misyonu gibi projelerle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıyacak adımlar atılmaktadır. Bu projeler için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Tokat’ın vizyon projelerinden olan Tokat Yeni Sanayi Sitesi, Çamlıbel'de kurulması planlanan endüstri bölgesi, il genelindeki 5 Organize Sanayi Bölgesi ve ilçelerdeki sanayi bölgelerinin sorunları da gündeme getirildi. Arslan, bu konuları yerinde görmek ve değerlendirmek amacıyla Bakan Kacır’ı Tokat’a davet ettiklerini belirtti.

Bakan Kacır’ın Tokat ziyaretine dair talimat verdiğini belirten Arslan, “Sayın Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa Işık