Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız” Ekrem İmamoğlu: “Bu Ülkenin Potansiyelini Ortaya Çıkarmak İçin Hep Birlikte Çalışmalıyız”

Haber: Mustafa Işık
Resmi Gazete’nin 10 Temmuz 2024 tarihli sayısında yayınlanan valilik atamaları kapsamında, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Valisi olarak atandı. Vali Hatipoğlu, yayımladığı veda mesajıyla Tokatlılara duygusal bir şekilde veda etti.

Vali Numan Hatipoğlu, 18 Mayıs 2022 tarihinde başladığı Tokat Valiliği görevini son çıkan Valiler Kararnamesi ile sona erdirdiğini belirtti. Veda mesajında, "Bu onurlu ve şerefli makamları bize inanarak, güvenerek layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca şahsıma duydukları güven nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum." dedi.

Hatipoğlu, Tokat’ta görev yaptığı süre boyunca halkın desteği ve iş birliği sayesinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve şehri daha yaşanabilir, daha güçlü bir yer haline getirmek için çalıştıklarını vurguladı. Hatipoğlu, "Sizlerin desteği her daim bizlere güç verdi. Birlikte başardığımız her şeyde sizlerin emeği ve katkısı büyüktür. Görevim boyunca gösterdiğiniz güven, anlayış ve destek için hepinize gönülden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, bakanlık teşkilatları, genel müdürlükler, Tokat milletvekilleri, belediye başkanları, üniversite, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, sivil toplum örgütleri, iş insanları, esnaflar ve tüm Tokat halkına teşekkür eden Hatipoğlu, Tokat’ın her zaman kalbinde özel bir yere sahip olacağını söyledi.

Elazığ Valiliği görevinde de devlet ve millet için canla başla çalışacağını belirten Hatipoğlu, "Yüce Rabbimiz Devletimiz ve Milletimiz adına yürüttüğümüz hizmetleri en güzel şekilde yapmayı, Devletimize ve Milletimize layık olmayı bize nasip etsin. Bu süreçte bana destek olan kıymetli Aziz Tokatlı hemşehrilerim başta olmak üzere gönül bağı kurduğumuz tüm vatandaşlarımıza hakkımı helal ediyor ve sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum, hayır dualarınızı bekliyorum. Allah’a emanet olun. Sevgi, selam ve hürmetlerimle." diyerek sözlerini tamamladı.

Numan Hatipoğlu, Tokat’a veda ederken Elazığ’a hizmet etmek için yeni görevine başlayacak.

Editör: Mustafa Işık