Burhan Arar yazdı.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Özdemir ve  Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tokat'a geçtiğimiz günlerde atanan Valimiz Abdullah Köklü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
 İlk intiba önemlidir. Ben şahsen Vali Köklü'yü son derece samimi buldum. Enerjisi, olayları analiz ediş biçimi çok dikkatimi çekti.
Hedefe odaklanmış genç ve donanımlı bir bürokrat ile  Tokat'ı geliştirmeye yönelik hususlarda bilgi alış verişinde bulunmanın heyecanı içindeyiz. 
Vali Abdullah Köklü, milli ve yerli üretime verdiği önemi dile getirdi.
Bunun hem yerelde hem de Türkiye'de; öz kaynakların korunması, gelişmesi ve ülke parasının ülkede kalması mevzusundaki düşüncesini paylaştı. Endüstriyel ürünler ve tarımsal mâmüllerin ihracat oranının artarak devam etmesinin önemine vurgu yaptı.
  Türkiye'de ve Tokat'ta üretilen her ürüne sahip çıkmalıyız. Öncelik Türk Malı olmalıdır.
Bu desteği verir isek yerli üretim irtifa alıp gelişecek ve yurtdışında  pazar payı bulma cesaretini kendinde bulacaktır.
 Diren Ailesi ve Dimes Markası uzun bir emeğin sonucunda Tokat'ın dünyadaki gururu olmuştur. Niksar Ayvaz, Olca Salça, Özkaleli Pekmez... şu an aklıma gelen önemli marka değerlerimizdir . Marketlerde bu ürünleri tercih etmeli ve desteklemeliyiz. Tokat'a katmadeğer katan her firmaya minnet borçluyuz.
Sayın Valimize başarılar dileriz ...